Заява ФК «Динамо» щодо перенесення матчу 7-го туру чемпіонату України

Заява ФК «Динамо» щодо перенесення матчу 7-го туру чемпіонату України

Перед початком поточного чемпіонату України футбольний клуб «Динамо» (Київ) звернувся до Прем’єр-ліги із проханням перенести матч 7 туру чемпіонату на іншу дату у зв’язку із тим, що команда у ці дні мала виборювати право виступати у Лізі чемпіонів УЄФА у раунді плей-офф. Прем’єр-ліга пішла нам назустріч і ми вдячні усім 15-ти клубам учасникам ліги, які погодилися задовольнити наше прохання.

На жаль, «Динамо» не змогло пройти до раунду плей-офф Ліги чемпіонів і тепер буде виступати у Лізі Європи, де спробує реабілітуватися перед своїми уболівальниками за невдачу у відборі до Ліги чемпіонів.

У зв’язку із цим футбольний клуб «Динамо» вважає, що не має права отримувати перевагу над іншими українськими учасниками Ліги Європи у зв’язку із перенесеним матчем 7 туру. У чемпіонаті України усі мають бути в рівних умовах. Тому ми звернулися до Прем’єр-ліги із проханням скасувати рішення про перенесення матчу 7 туру «Динамо» - «Кривбас» і готові зіграти цей матч у день який буде визначений Прем’єр-лігою відповідно до регламенту.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер