Заява прес-служби ФК “Динамо” (Київ)

Заява прес-служби ФК “Динамо” (Київ)

Останнім часом ФК “Динамо” (Київ) не за своєю волею опинилося втягнутим у низку трансферних скандалів.

У ході т.з. “справи Ващука”, колишній капітан “Динамо” звернувся навіть до прокурора Шевченківського р-ну м.Києва с заявою про те, що він, нібито, не укладав 4-го листопада 2002р. контракту з ФК “Динамо” (Київ) строком дії до 30 червня 2004 року, а його підписи на ньому є підробленими.

ФК “Динамо” (Київ) отримав сьогодні з прокуратури Шевченківського р-ну м.Києва документи, в яких повідомляється, що

-прийняв до уваги висновок від 16.01.2003р. Київського НДІ судових експертиз, з якого слідує, що підпис від імені Ващука В.В. на контракті від 04.11.2002р., укладеним між ЗАТ “ФК “Динамо” (Київ) і Ващуком В.В. зроблена Ващуком Владиславом Вікторовичем.

-а також на підставі отриманих у ході перевірки заяви Ващука В.В. об’єктивних даних, які вказують на те, що контракт від 04.11.2002р. підписаний саме Ващуком В.В.

прокуратурою Шевченківського р-ну м.Києва у порушенні карної справи по заяві Ващука В.В. від 28.12.2002р., що стосується підробки трудового контракту від 04.11.2002р., укладеного між Ващуком В.В та ЗАТ “Футбольний клуб “Динамо” “Київ”, відмовлено у зв’язку з відсутністю факту злочину.

Постанова прокуратури знімає, таким чином, перепони для винесення В.Ващуку дисциплінарної кари у відповідності з регламентами ФІФА, УЄФА, ФФУ та ПФЛУ за те, що він знаходиться у контрактних стосунках одночасно з двома клубами (ФК “Динамо Київ” і ФК “Спартак Москва”).

Окрім того, звернення В.Ващука в прокуратуру про, нібито, фальсифікацію контракту від 04.11.2002р. ФК “Динамо Київ” вважає для себе як образу і розцінює як пряме звинувачення футболістом клубу в нечесній поведінці.

Якщо найближчим часом В.Ващук не принесе публічних вибачень за свою поведінку та висловлювання, ФК “Динамо Київ” – для захисту своєї честі та гідності – буде змушене звернутися в судові інстанції.

Прес-служба ФК “Динамо” (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер