Збір «біло-синіх» рік тому. У 3-му матчі розгромили «Рієку» (+ ВІДЕО)

Збір «біло-синіх» рік тому. У 3-му матчі розгромили «Рієку» (+ ВІДЕО)

У порівнянні з попереднім поєдинком проти ФК «Баку» (1:1) Олег Блохін залишив серед числа перших 11 лише п'ятьох футболістів, провівши ротацію шістьох гравців.

Отже, місце у воротах зайняв Олександр Шовковський. У центрі оборони було без експериментів: Євген Хачеріді та Александар Драгович у центрі, на флангах Євген Макаренко (ліворуч) та Данило Сильва (праворуч). Місця опорників отримали Мігель та Сергій Сидорчук. На правому фланзі атаки вийшов Андрій Ярмоленко, Олег Гусєв на лівому. Лукман Аруна розташувався під номінальним нападником Дьємерсі Мбокані.

Перший тайм пройшов за відчутної територіальної переваги «біло-синіх». Динамівці охоче йшли в боротьбу, не даючи періодично своїм суперникам навіть залишати свою половину поля. Володіючи ігровою перевагою, тим не менш, великої кількості небезпечних моментів підопічні Олега Блохіна створити не спромоглися. Хорвати також явно не бажали поступатися в єдиноборствах, демонструючи свій балканський характер.

Але тиск «Динамо» все ж приніс свої плоди. І якщо на 29-й хвилині комбінація Ярмоленко-Аруна-Гусєв завершилася неточним ударом із 10 метрів останнього, то за п'ять хвилин м'яч усе ж таки побував у воротах Варжича. Мбокані отримав пас на лінії штрафного майданчика, скинув футбольний снаряд під удар Мігелю, який із 22-х метрів чудовим за виконанням ударом відкрив рахунок!

До перерви результат більше не змінився, а після нього на поле вийшов повністю інший склад «біло-синіх». У рамку воріт став Максим Коваль. У центрі захисту свої місця зайняли Домагой Віда та Віталійс Ягодінскіс, на флангах Андрій Цуріков (праворуч) та Бенуа Тремулінас (ліворуч), пару опорних півзахисників склали Огнєн Вукоєвич та Денис Гармаш, на флангах Джермейн Ленс (ліворуч) та Роман Безус (праворуч). Юнес Беланда у звичній ролі під нападником, яким став Браун Ідейє.

На 48-й хвилині динамівці швидко подвоїли перевагу. Ідейє пройшов флангом, віддав м'яч до центру штрафного майданчика на Безуса, який із дев'яти метрів пробив точно за призначенням!

За п'ять хвилин масована атака динамівців була майстерно завершена ударом Ленса!

На 63-й хвилині «Рієка» скоротила відставання в рахунку. Крстановича у штрафному майданчику збив Віда. Арбітр призначив пенальті, який сам постраждалий і реалізував. Виправився наш хорват за дев'ять хвилин.

Беланда зі штрафного подав, а Домагой, вигравши верхову боротьбу, головою переправив м'яча у ворота – 4:1.

3-й контрольний матч 1-го збору у 2014 році

26.01.2014. Бенаавис. Спортивний центр. 50 глядачів

«Динамо» – «НК Рієка» – 4:1 (1:0)

«Динамо»: Шовковський (Коваль, 46), Макаренко (Тремулінас, 46), Хачеріді (Ягодінскіс, 46), Драгович (Віда, 46), Сильва (Цуріков, 46), Мігель (Гармаш, 46), Гусєв (Безус, 46), Сидорчук (Вукоєвич, 46), Аруна (Беланда, 46), Ярмоленко (Ленс, 46), Мбокані (Ідейє, 46).

«НК Рієка» (стартовий склад): Варжич, Бенко, Муянович, Югович, Брезовец, Квржич, Кнежевич, Мойзес, Марич, Малес, Бертоза.

Голи: Мігель (34), Безус (48), Ленс (53), Віда (72) – Крстанович (63, пен).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер