Збір «біло-синіх» рік тому. У 5-й грі подолали болгарський «Локомотив» (+ ВІДЕО)

Збір «біло-синіх» рік тому. У 5-й грі подолали болгарський «Локомотив» (+ ВІДЕО)

Ця зустріч проходила на вже добре знайомому динамівцям головному полі футбольного центру Марбельї (Marbella Football Center). Незважаючи на дощ, який пройшов вранці (гра, до речі, почалася в 16:30 за місцевим часом), поле було в ідеальному стані.

Порівняно з попереднім матчем проти «Стяуа» в заявці «Динамо» не виявилося Бенуа Тремулінаса, який відправився в оренду у французький «Сент-Етьєн». Не брав участі у грі Роман Безус, який у минулій грі вийшов у старті. Знову лікарі вирішили поберегти крайніх захисників Данило Сильву та Євгена Селіна, які не брали участі й у попередньому поєдинку.

Зате знову зіграв правий захисник, який в осінній частині сезону виступав за «Динамо-2», Дмитро Рижук. Він вийшов у стартовому складі, розташувавшись на звичному для себе правому фланзі оборони, в той час як на протилежному краю з перших хвилин діяв Євген Макаренко. Пару центрбеків звично склали Александар Драгович і Євген Хачеріді, щоправда Женя вже на 19-й хвилині був замінений на Домагоя Віду.

У центрі поля діяли Сергій Сидорчук та Лукман Аруна, ближче до атаки грав Юнес Беланда. Роль центрфорварда виконав Браун Ідейє, якого з флангів навантажували Джермейн Ленс і Олег Гусєв.

Незмінною залишилася лише ротація у воротарів - як і раніше, по одному тайму зіграли двоє з них. На цей раз ворота «Динамо» в першому таймі захищав Олександр Рибка, а в другому - Олександр Шовковський.

Гра видалася бойовою і в першій половині команди в основному досягли успіху в руйнуванні. Особливо в цьому компоненті у нашій команді виділявся Сидорчук.

Голи ж на цей раз «біло-сині» забивали тільки у другому таймі. На 69-й хвилині Ярмоленко з кута поля навісив на дальню стійку, де захисники «Локомотива» не встигли вирішити, хто буде грати з Мбокані, і Д'ємерсі без перешкод відправив м'яч у кут воріт.

Другий гол назрівав, і він відбувся. На 86-й хвилині шедевр видав один з найактивніших на полі - Ярмоленко. Андрій своїм слаломним проходом у штрафному майданчику залишив позаду трьох захисників і точно пробив у кут із 12-ти метрів - 2:0!

5-й контрольний матч 1-го збору 2014 року

31.01.2014. Полі футбольного центру Марбельї. 60 глядачів

«Динамо» - «Локомотив» (Пловдив, Болгарія) - 2:0 (0:0)

«Динамо»: Рибка (Шовковський, 46), Рижук, Хачеріді (Віда, 19), Драгович (Ягодінскіс, 63), Макаренко (Цуріков, 63), Аруна (Вукоєвич, 56), Сидорчук (Мігель, 56), Гусєв (к) (Ярмоленко, 60), Беланда (Гармаш, 64), Ленс (Кравець, 61), Ідейє (Мбокані, 60).

«Локомотив»: Колєв, Лазаров (к), Н'Диайе, Феррарессо, Тодоров, Якимів, Маламов, Иліадис, Георгієв, Трифонов, Бавін.

Голи: Мбокані (69, гольовий пас - Ярмоленко), Ярмоленко (86).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер