Збір «біло-сині» рік тому завершили перемогою (+ ВІДЕО)

Збір «біло-сині» рік тому завершили перемогою (+ ВІДЕО)

Місце у воротах зайняв капітан «біло-синіх» Олександр Шовковський, праворуч в обороні грав Данило Сілва, зліва - Андрій Цуріков, пару центрбеків склали Євген Хачеріді та Віталійс Ягодінскіс. У центрі півзахисту розташувалися Огнєн Вукоєвич, Мігель та Денис Гармаш. На вістрі атаки діяв Д’ємерсі Мбокані, а по краях - Андрій Ярмоленко (праворуч) та Артем Кравець (ліворуч).

Початок зустрічі команди провели в досить активному темпі. М'яч практично не затримувався в центрі поля. Але до реальних нагод відкрити рахунок справа доходила рідко. Ближче до середини тайму наші тренери своїми підказками стали закликати своїх підопічних йти в пресинг, грати щільніше зі своїми гравцями, активніше атакувати, шукати вільні зони.

Щойно розпочалася друга половина зустрічі, як «біло-сині» вийшли вперед. На третій хвилині тайму Макаренко з лівого флангу з глибини виконав діагональну передачу у штрафний майданчик. На п'ятачку воротарського Гармаш випередив Грігоре, одним дотиком прийняв м'яч, а другим розстріляв ворота румунської команди.

Незабаром наші футболісти організували і другий гол. Беланда з лівого флангу подав у воротарський майданчик, де Мбокані перестрибнув двох захисників і головою спрямував м'яч у ворота.

При цьому Юнесу на те, щоб зробити результативний пас, знадобилося навіть ще менше часу на полі, ніж Макаренку.

Повністю змінивши склад, наші гравці довели рахунок до розгромного. Воротар суперників щільний удар Сидорчука з лінії штрафного відбив м'яч прямо перед собою. Ще гірше зіграв захисник румунів Рус - від його ноги м'яч відскочив до Джермейна Ленса, який спокійно відправив м'яч у порожні ворота - 3:0.

За 10 хвилин до закінчення зустрічі румунського нападника, рятуючи свої ворота, збив Коваль. Пенальті реалізував Грігоре - 3:1.

6-й контрольний матч 1-го збору 2014 року

01.02.2014. Сан Педро. Marbella Football Center. 110 глядачів

«Динамо» (Київ) - «Динамо» (Бухарест, Румунія) - 3:1 (0:0)

«Динамо» Київ: Шовковський (Коваль, 46), Данило Сильва (Рижук, 68), Хачеріді (Виду, 61), Ягодінскіс (Драгович, 46), Цуріков (Макаренко, 46), Вукоєвич (Аруна, 62), Мігель (Сидорчук, 60), Гармаш (Беланда, 53), Ярмоленко (Ленс, 61), Кравець (Гусєв, 60), Мбокані (Ідейє, 62).

«Динамо» Бухарест (стартовий склад): Белграден, Рос., Сербан, Григоре, Мансали, Барбуяну, Філіп, Ротариу, Билински, Чикот, Матей.
Попередження: Гармаш (49).

Голи: Гармаш (47, пас – Макаренко), Мбокані (54, пас – Беланда), Ленс (77) – Грігоре (80, з пенальті).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер