Збірна U19 з динамівцями у складі перемогла Фінляндію у кваліфікації Євро-2022

Збірна U19 з динамівцями у складі перемогла Фінляндію у кваліфікації Євро-2022

У другому матчі відбору на Євро-2022 юнацька збірна України U19 у польській Плевісці здобула перемогу над однолітками з Фінляндії.

Як і в матчі першого туру, в якому «синьо-жовті» здолали Мальту (4:2), наша збірна пропустила першою – внаслідок кутового на 21-й хвилині. Однак уже через 15 хвилин паритет у матчі був відновлений зусиллями Єгора Ярмолюка.

А на 75-й хвилині підопічних Володимира Єзерського вивів уперед точний удар із пенальті у виконанні Івана Лосенка. Фінальний свисток зафіксував перемогу українців із рахунком 2:1, яка дозволяє нашій команді одноосібно очолювати свою відбіркову групу 5 з шістьма очками в активі.

У поєдинку взяли участь півзахисники «Динамо» Назар Волошин (вийшов у стартовому складі та відіграв 82 хвилини) і Олександр Яцик (був замінений на Лосенка у перерві), нападник Ігор Горбач (провів на полі весь матч), а також захисник Навін Малиш (з’явився на заміну на 87-й хвилині).

Наступний матч збірна України U19 проведе 12 жовтня проти команди Польщі (початок – о 14:00 за Києвом), яка у сьогоднішньому поєдинку перемогла Мальту (4:0) та після двох турів має три очки.

Фото - uefa.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер