Збірна України не змогла обіграти Італію та посіла третє місце у відборі Євро-2024

Збірна України не змогла обіграти Італію та посіла третє місце у відборі Євро-2024

У понеділок, 20 листопада, національна збірна України провела заключний матч відбору Євро-2024. У німецькому Леверкузені «жовто-сині» зустрілися з чинними чемпіонами Європи – Італією.

За доволі рівної гри на полі «БайАрени» суперникам так і не вдалося забити один одному, і підсумкова нульова нічия вивела до фінального турніру «Скуадру Адзурру», яка залишилася на «прохідній» другій сходинці завдяки кращим додатковим показникам.

До заявки нашої команди потрапили троє представників «Динамо» – захисник Олександр Тимчик вийшов на заміну на 86-й хвилині, а воротар Георгій Бущан та захисник Владислав Дубінчак спостерігали за грою з лави запасних.

Відбір Євро-2024

Україна – Італія – 0:0

Україна: Трубін, Конопля (Тимчик, 86), Забарний, Сваток (Малиновський, 90+1), Миколенко, Степаненко (Піхальонок, 80), Циганков (Зубков, 80), Зінченко (Сікан, 86), Судаков, Мудрик, Довбик.

Посівши третє місце у групі, збірна України не пробилася напряму до фінального турніру, але матиме шанс усе ж потрапити на Євро-2024 через плей-оф Ліги націй, що відбудеться навесні майбутнього року.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер