Збірна України проведе перший домашній матч 2024 року у Вроцлаві

Збірна України проведе перший домашній матч 2024 року у Вроцлаві

Національна збірна України з футболу проведе перший номінально домашній матч у 2024 році в польському Вроцлаві на стадіоні «Тарчінський Арена Вроцлав».

Він відбудеться 26 березня. У разі, якщо за кілька днів до цього, 21-го числа, «жовто-сині» переможуть на виїзді Боснію і Герцеговину, то саме у Вроцлаві відбудеться вирішальний поєдинок за право зіграти на Євро-2024 з переможцем іншої півфінальної пари Ізраїль – Ісландія. У тому ж разі, якщо підопічні Сергія Реброва не зможуть обіграти боснійців, то зустрінуться з невдахою іншого півфіналу в контрольному матчі.

Додамо, що протягом відбірної кампанії на Євро-2024 у складі «жовто-синіх» виступали й чимало футболістів «Динамо» – це воротар Георгій Бущан, захисники Денис Попов, Олександр Тимчик, півзахисники Андрій Ярмоленко, Віталій Буяльський, Микола Шапаренко, Олександр Караваєв, Віталій Буяльський, нападник Владислав Ванат.

Нагадаємо, фінальна частина Євро-2024 проходитиме з 14 червня до 14 липня в Німеччині. Збірна України в разі виходу туди зустрінеться на груповому етапі з командами Румунії, Словаччини та Бельгії.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер