Збірна України U17 перемогла Казахстан у відборі Євро-2025, Андрейко відзначився голом

Збірна України U17 перемогла Казахстан у відборі Євро-2025, Андрейко відзначився голом

Юнацька збірна України (футболісти не старші 2008 року народження) зіграла другий матч першого кваліфікаційного раунду Євро-2025. 

Нагадаємо, підопічні Юрія Мороза виступають у групі 4 разом із Бельгією, Казахстаном та Косово. У першому турі Україна обіграла Косово (4:2). 

У другому турі «синьо-жовті» зустрілися з Казахстаном. У стартовому складі України вийшли обидва викликаних до збірної динамівця – Павло Люсін та Іван Андрейко. 

Понад годину матч проходив без голів. А на 69-й хвилині Андрейко відкрив рахунок у грі. Майже одразу Україна забила ще двічі, авторами мʼячів стали Залипка та Джурабаєв. Матч так і завершився з рахунком 3:0 на користь нашої збірної. 

Вже після другого туру Україна може собі гарантувати прохід до другого раунду, якщо Бельгія не програє Косово у вечірньому матчі. До наступного раунду кваліфікації вийдуть по дві найкращі команди кожної групи.

28 учасників наступного кваліфікаційного етапу навесні 2025 року в семи групах Ліги А боротимуться за сім путівок до фінального турніру, який улітку пройде в Албанії. 

Євро-2025 (U17) стане для представників УЄФА відбором на чемпіонат світу 2025 року в категорії U-17, який пройде за участі 48-ми збірних у Катарі.

* Фото УАФ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер