Збірна Микити Корзуна зіграла внічию з Грузією

Збірна Микити Корзуна зіграла внічию з Грузією

13 листопада збірна Білорусі, за яку виступає гравець київського «Динамо» Микита Корзун, зіграла товариський матч проти збірної Грузії. Зустріч відбулася на стадіоні імені Рамаза Шенгелія в Кутаїсі.

У кожному з таймів команди забили по одному м'ячу. Погода була хорошою, футболісти обох збірних активними, налаштованими на перемогу, тому все сприяло цікавій та результативній грі. Рахунок у товариському матчі відкрила збірна Білорусі - на 24-й хвилині Ігор Стасевич, вдало пробивши з великої відстані в дальній кут, відзначився у воротах господарів поля. Голкіпер у цій ситуації був безсилий. Але через 11 хвилин Грузія зрівняла рахунок завдяки голу з гострого кута у виконанні Іраклія Сіхарулідзе.

На початку другого тайму грузини подвоїли свою перевагу. Двалі, який щойно вийшов на поле, результативно пробив головою по воротах збірної Білорусі, зробивши рахунок у матчі 2:1. Але гостей такий рахунок не влаштовував, і вже на 66-й хвилині Нехайчик влучним ударом головою під поперечину відновив нічию. Обидві команди намагалися вирвати для себе перемогу, але не вдалося - зустріч закінчилася нічиєю 2:2. Гравець київського «Динамо» Микита Корзун допомагав своїй збірній протягом усього матчу.

Грузія - Білорусь - 2:2

Грузія: Квасхвадзе, Хочолава, Кашия (Двалі, 46), Абурджанія, Канкава (Меребашвілі, 62), Сіхарулідзе (Казаїшвілі, 80), Гвільям (Качарава, 88), Шергелашвілі, Гегечкорі (Какабадзе, 88), Папунашвілі, Джігаурі (Квілітая, 62).

Білорусь: Ігнатович (Павлюченко, 46), М. Володько (Матвейчік, 63), Політевич, Гаврилович, Ріос, Биков, Корзун, Карницький (Нехайчик, 56), Стасевич (Павловець, 88), Ковальов (В. Климович, 82) , Лаптєв.

Голи: Сіхарулідзе (35), Двалі (51) - Стасевич (24), Нехайчик (66).

Попередження: Сіхарулідзе (30) - М. Володько (27), Биков (44), Стасевич (46+).

Фото - http://abff.by

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер