Збірна України достроково вийшла до елітного дивізіону Ліги Націй

Збірна України достроково вийшла до елітного дивізіону Ліги Націй

Матч Дивізіону В у групі 1, який проходив у Харкові на ОСК «Металіст», завершився мінімальною перемогою підопічних Андрія Шевченка — 1:0. Переможний м`яч на 43-й хвилині забив Руслан Малиновський, який після скидки Романа Яремчука завдав точного удару з дальньої відстані.

Увесь матч у складі «жовто-синіх» провів динамівський захисник Микита Бурда (п`ятий матч у складі національної команди), а на 70-й хвилині на заміну вийшов ще один динамівець Віктор Циганков (дев`ятий матч за збірну).

Україна — Чехія — 1:0 (1:0)

Україна: П'ятов, Матвієнко, Ракицький, Бурда, Караваєв, Коноплянка (Циганков, 70), Степаненко, Малиновський (Зінченко, 86), Марлос, Ярмоленко, Яремчук.

Чехія: Павленка, Челюстка, Гебре Селассіє, Брабец, Новак, Барак, Дочкал, Янкто (Шурал, 81), Видра (Змргал, 67), Павелка, Шик (Крменчік, 73).

Гол: Малиновський (43).

Попереджені: Ракицький (39) — Челюстка (19), Павелка (90).

Таким чином, набравши дев`ять очок після трьох матчів, команда Андрія Шевченка достроково виграла свою групу в Дивізіоні В (заключний матч, який відбудеться 16 листопада на виїзді проти Словаччини) та в наступному циклі виступить серед еліти європейського футболу.

* Фото - офіційний сайт ФФУ

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер