Збірна України перед відпусткою розгромила Албанію

Збірна України перед відпусткою розгромила Албанію

У четвер, 31 травня, «жовто-сині» провели спаринг із учасником чемпіонату світу 2018 року, збірною Марокко, з якою розійшлися миром – 0:0. У цьому матчі у складі національної команди дебютували динамівці Микита Бурда (єдиний із представників «Динамо» вийшов у стартовому складі та відіграв повний матч) та Микола Шапаренко, який з’явився на полі відразу після перерви, замінивши Віктора Коваленка. Також із початком другого тайму на поле вийшов нападник Артем Бєсєдін, а за 15 хвилин до завершення поєдинку свій ігровий час отримав Сергій Сидорчук, який більшу частину сезону відновлювався після важкої травми.

На спаринг із Албанією тренерський штаб збірної на чолі з Андрієм Шевченком знову довірив місце у стартовому складі Микиті Бурді (2-й матч у збірній), а також із перших хвилин вийшов Артем Бєсєдін (11-й матч за «жовто-синіх»). У першому таймі наша збірна відправила у ворота суперників три м’ячі без відповіді – відкрив рахунок Євген Коноплянка, а також дубль записав на свій рахунок колишній динамівець Андрій Ярмоленко, для якого ці м’ячі стали 34-м та 35-м у національній команді. Таким чином, він іще наблизився до показника Андрія Шевченка, на даний момент найкращого бомбардира в історії збірної України, у якого в доробку 47 голів.

Після перерви тренерський штаб, як і в попередньому матчі з Марокко, випустив на поле двох динамівців – Микола Шапаренко (2-й матч у збірній) з’явився на полі на 57-й хвилині, а Сергій Сидорчук (23-й матч у національній команді) – на 70-й. Тривалий час у другому таймі рахунок залишався незмінним, хоча моменти у підопічних Андрія Шевченка були, натомість пропустили вони у свої ворота на 88-й хвилині. Утім, останнє слово все ж залишилося за «жовто-синіми», і безпосередню участь у гольовій атаці взяв Шапаренко – саме після його пасу врозріз Ярмоленко вийшов до воріт, віддав зручний пас на Коноплянку, якому залишалося не схибити по порожніх воротах із кількох метрів.

Тож, динамівці, які захищали честь країни, в доброму гуморі йдуть у відпустку, яка триватиме майже три тижні – уже 22-23 червня Олександр Хацкевич разом зі своїми помічниками чекає на них у своєму розпорядженні.

* Фото – ffu.org.ua

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер