Збірна України U-17 із 9-ма динамівцями стала переможцем Кубку розвитку в Мінську!

Збірна України U-17 із 9-ма динамівцями стала переможцем Кубку розвитку в Мінську!

На Кубку розвитку, який зібрав 12 європейських юнацьких збірних (футболісти 2001 року народження), збірна України посіла перше місце! На шляху до тріумфу команда Олега Кузнецова здобула п'ять перемог, при цьому забивши у ворота суперників 13 м'ячів, а пропустивши лише три.

У вирішальному матчі турніру синьо-жовті в нелегкій боротьбі обіграли Ізраїль із рахунком 2:1. Відзначимо, що обидва м'ячі українці забили в результаті виконання стандартних положень. На 50-й хвилині після влучання динамівцем Вікентієм Волошиним у стійку м'яч у ворота добив Сікан. На 64-й хвилині той же Волошин став автором гольового пасу. Його подачу зі штрафного на ближній стійці замкнув ще один динамівець Ярослав Надольський. Усе, що змогли зробити ізраїльтяни, - це на 78-й хвилині скоротити розрив - 2:1.

Як і в попередніх поєдинках на турнірі, основу нашої збірної складали динамівці. У неділю на поле вийшли одразу дев’ять представників нашого клубу. Окрім уже згаданих футболістів, це воротар Руслан Нещерет, захисники Крістіан Біловар, Данило Хондак та Микола Ярош, півзахисники Роман Бодня та Артем Шулянський і нападник Іван Дероган.

Кубок розвитку-2018

Україна (U-17) - Ізраїль (U-17) - 2:1 (0:0)

Україна (U-17): Нещерет, Біловар, Ярош, Данилюк (Мудрик, 41), Бодня (Ауссі, 41),  Хондак, Підручний, Дероган (Надольський, 41), Шулянський, Волошин, Варяник (Сікан, 41).

Голи: Сікан (50), Надольський (64) – Офек (78).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер