Збірна України (U-17) зіграє у фіналі Меморіалу Баннікова!

Збірна України (U-17) зіграє у фіналі Меморіалу Баннікова!

Слідом за перемогами над Словаччиною (2:0) та Литвою (3:1) підопічні Володимира Єзерського зустрічалися з однолітками з Грузії, які також претендували на вихід до фіналу. Незважаючи на те, що «жовто-синіх» влаштовувала й нічия, аби посісти перше місце у групі, наші футболісти дуже сильно провели поєдинок та відсвяткували третю поспіль перемогу на турнірі – 3:1.

Відзначимо, що відкрив рахунок у матчі динамівець Віктор Блізніченко (на жаль, у середині тайму півзахисник отримав травму та був замінений), а остаточні цифри на табло встановив ще один представник нашого клубу Євген Рязанцев, який вийшов на заміну у другому таймі.

Окрім згаданих вище гравців, у поєдинку взяли участь ще вісім динамівців: воротар Руслан Нещерет, захисники Ілля Забарний, Костянтин Вівчаренко, півзахисники Данило Скорко та Михайло Железняк вийшли на поле з перших хвилин, а півзахисники Єгор Глушач, Володимир Бражко та Микита Ісадченко з’явилися на полі у другому таймі.

У фіналі підопічні Володимира Єзерського зіграють із Туреччиною. Гра відбудеться в неділю, 19 серпня, у Києві на стадіоні імені Віктора Баннікова, початок – о 17:00.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер