Збірна України (U-19) із динамівцями впевнено перемогла студентську збірну

Збірна України (U-19) із динамівцями впевнено перемогла студентську збірну

Нагадаємо, що збірна України U-19 веде підготовку до фінальної частини чемпіонату Європи, який відбудеться в липні в Греції, а студентська збірна готується до XXVIII Всесвітньої літньої Універсіади, яка пройде в Південній Кореї.

У стартовому складі підопічних Олександра Головка (на фото) вийшло троє динамівців: воротар Вадим Солдатенко, захисники Олександр Осман та Павло Лук’янчук, який вивів свою команду на поле з капітанською пов’язкою. На заміну у другому таймі вийшов Віктор Циганков.

Збірна України впродовж матчу володіла ініціативою та незабаром втілила її у забиті м’ячі. Зінченко виконав чудову передачу врозріз зі своєї половини на Шведа, й той без проблем переграв голкіпера. Незабаром студенти зрівняли рахунок: на передачу з флангу відгукнувся Скоторенко, який грудьми переправив м’яча у ворота. Проте надалі забивали лише «синьо-жовті». На 40-й хвилині Зубков, отримавши м’яча на лінії штрафного майданчика, обіграв свого опонента та влучно «вистрілив» у протихід воротарю.

Після перерви Олександр Головко зробив заміни. Активний Зінченко обіграв кількох захисників, використавши прийом Зінедіна Зідана, й влучно пробив у кут. У середині другого тайму свій черговий момент утілив у гол Андрій Борячук, поставивши завершальну крапку.

Товариський матч

Україна U-19 – студентська збірна України – 4:1

Україна U-19 (стартовий склад): Солдатенко – Кирюханцев, Зотько, Осман, Коваленко, Лук’янчук (к), Кльоц, Зінченко, Арендарук, Швед, Зубков.

Студентська збірна (стартовий склад): Чорнобай – Курило (к), Бутенін, Нуредінов, Котляр, Загайський, Богданов, Мединський, Семенець, Скоторенко, Єрмаченко.

Голи: Швед (24), Зубков (40), Зінченко (49), Борячук (70) – Скоторенко (38).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер