Збірна України U-19 із чотирма динамівцями у складі перемогла Болгарію

Збірна України U-19 із чотирма динамівцями у складі перемогла Болгарію

Нагадаємо, що в першому матчі групового раунду підопічні Олександра Петракова розійшлися миром із однолітками з Сербії.

Цього разу суперниками наших хлопців були однолітки з Болгарії, які в першому матчі поступилися команді Німеччини. У першому таймі болгари заробили пенальті й не змогли його реалізувати – вдало зреагував Сарнавський. Долю гри вирішив єдиний м’яч наприкінці зустрічі: на 89-й хвилині Бесєдін заробив пенальті, Харатін влучив у стійку, але на добиванні точним виявився Танковський − 1:0. Цей гол так і залишився єдиним у цьому матчі.

Зазначимо, що в поєдинку взяли участь четверо динамівців: увесь матч на полі провели Микита Бурда, Ігор Харатін та Артем Бесєдін, а Євген Чумак з’явився наприкінці зустрічі, вийшовши на заміну на 83-й хвилині замість Коваленка.

В іншому матчі групи команди Німеччини та Сербії переможця не виявили − 2:2. Таким чином, після двох матчів збірні Німеччини та України мають по 4 очки, причому українці поступаються лише за різницею забитих та пропущених м’ячів, збірна Сербії − 2, а Болгарія − 0.

Наступний матч команда Олександра Петракова проведе 25 липня проти команди Німеччини. 

Болгарія (U-19) – Україна (U-19) – 0:1

Болгарія: Любенов, Галабов, Хубчев, Колєв (Даскалов, 85), Вутов, Орачев, Вітанов, Цонєв, Десподов (Мінчев, 72), Дрянов, Василєв.

Україна: Сарнавський, Качараба, Бурда, Маркович, Соболь, Ткачук (Танковський, 75), Радченко (Білоног, 59), Банасевич, Харатін, Коваленко (Чумак, 83), Бесєдін.

Гол: Танковський (89).

На 28-й хвилині Вутов не реалізував пенальті (воротар).

На 89-й хвилині Харатін не реалізував пенальті (стійка).

Попереджені: Вітанов, Даскалов – Коваленко, Соболь.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер