Збірна України U-19 вийшла до півфіналу Євро-2018!

Збірна України U-19 вийшла до півфіналу Євро-2018!

У понеділок, 23 липня, у Фінляндії, у місті Сейнайокі, відбувся третій, заключний, матч групового етапу Євро-2018 серед футболістів до дев’ятнадцяти років, у якому збірна України зустрілася з командою Туреччини. У цій грі взяли участь п’ятеро футболістів київського «Динамо»: голкіпер Владислав Кучерук, захисники Денис Попов і Віталій Миколенко та півзахисники Сергій Булеца і Георгій Цитаїшвілі. Всі вони вийшли на поле зі стартових хвилин.

Результат поєдинку вирішив гол гравця київського «Динамо» Сергія Булеци на восьмій хвилині. Після подачі від іншого півзахисника «Динамо» Георгія Цитаїшвілі Булеца вразив сітку воріт суперника та зробив рахунок 1:0 на користь своєї збірної. Українці завдавали ще ударів протягом матчу, проте вони не стали результативними. Але і збірній Туреччини не дали можливості відзначитись у своїх воротах. Тож матч завершився перемогою збірної України U-19 над Туреччиною з рахунком 1:0.

Збірна України U-19 набрала сім залікових балів і вийшла до півфіналу Євро-2018 із групи B з першого місця. За фінал наша команда побореться зі збірною Португалії, матч відбудеться 26 липня у місті Вааса.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер