Збірна України U-20 завдяки голу БУЛЕЦИ вийшла до фіналу чемпіонату світу!

Збірна України U-20 завдяки голу БУЛЕЦИ вийшла до фіналу чемпіонату світу!

До матчу лікарі зуміли поставити на ноги найкращого бомбардира юнацької команди, динамівського захисника Дениса Попова. Єдиною втратою для українців була дискваліфікація ще одного представника нашого клубу Георгія Цитаїшвілі.

У першому таймі підопічні Олександра Петракова перевершили свого опонента за ударами по воротах в чотири рази (8 проти 2), при цьому двічі влучили у площину, тоді як італійці — жодного разу. І якщо удар головою Сікана був несильним, то після пострілу зі штрафного від Булеци воротарю апеннінців довелося продемонструвати всю свою майстерність.

Перший осмислений швидкий перехід з оборони в атаку в другому таймі завершився голом нашої збірної. На 65-й хвилині Конопля зробив низом флангову передачу, Супряга відволік захисника, а Булеца розстріляв ворота суперника. 1:0. А на 73-й хвилині Супряга міг знімати всі питання про переможця цього протистояння, але не реалізував вихід сам на сам.

Кінець матчу був дуже напруженим, тим паче, що на 79-й хвилині Денис Попов побачив перед собою другу жовту картку. Проте на 83-й хвилині українці знову могли збільшити гольову перевагу, однак Кащук обвідним ударом поцілив у поперечину.

У матчі взяли участь троє динамівців. Окрім уже згаданого Попова, автор сенсації Сергій Булеца вийшов на поле у стартовому складі і був замінений на 83-й хвилині, а нападник Владислав Супряга вступив у гру у другому таймі, на 63-й хвилині. Ще один представник нашої команди воротар Владислав Кучерук залишився в запасі.

ЧС-2019 (U-20). 1/2 фіналу

Україна - Італія - 1:0 (0:0)

11червня. Гдиня. Міський стадіон.

Україна: Лунін, Бескоровайний, Бондар (к), Попов, Корнієнко, Конопля, Чех (Хахльов, 69), Дришлюк, Кащук, Булеца (Сафронов, 83), Сікан (Супряга, 63).

Італія: Піццарі, Габбіа, Дель Прато, Раньєрі, Еспозіто (Капоне, 73), Фраттезі (Алберіко, 46), Пеллегріні, Белланова, Тріпалделлі (Олівьєрі, 84), Пінамонті, Скамакка.

Гол: Булеца (65).

Попереджені: Сікан (1), Попов (55) – Раньєрі (75).

Вилучений: Попов (79).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер