Збірна України з трьома динамівцями зіграла внічию з Італією

Збірна України з трьома динамівцями зіграла внічию з Італією

Зі стартових хвилин у складі «жовто-синіх» вийшли двоє представників «Динамо» – звичне місце в центрі захисту зайняв Микита Бурда, а в центрі поля «погоду» робив Сергій Сидорчук. Перший тайм пройшов за тотальної переваги господарів – вони багато атакували, створили чимало моментів, але добре в рамці діяв Андрій П'ятов. Свої нагоди мали й Євген Коноплянка з Марлосом, але з їхніми ударами впорався голкіпер «Скуадри Адзурри» Джанлуїджі Доннарумма.

На 43-й хвилині зустріч було призупинено в пам’ять про жертв трагедії, що нещодавно сталася в Генуї, коли після обвалення мосту загинуло 43 людини.

Відразу після перерви на полі з’явився ще один динамівець – Віктор Циганков замінив Марлоса. Що стосується гри, то її малюнок не змінився. Італійці продовжили тиснути, й на 55-й хвилині домоглися свого. Бернардескі вирішив пробити по воротах метрів із 25-ти, і м’яч від рук П'ятова залетів у ближній кут воріт.

Але вже за вісім хвилин рахунок було зрівняно. Після подачі з кутового динамівець Бурда головою скинув м’яча на Малиновського, і той із розвороту зльоту пробив точно в кут воріт.

До фінального свистка забити переможний м’яч могла як одна, так і інша команда, але рахунок більше не змінювався. У підсумку 1:1 – і команда Андрія Шевченка в гарному настрої продовжує готуватися до офіційних поєдинків Ліги Націй.

Італія – Україна – 1:1

Італія: Доннарумма, Флоренці (Піччіні, 84), Бонуччі, К’єлліні, Бірагі (Кришіто, 87), Верратті (Бонавентура, 71), Жоржіньйо, Барелла (Пеллегріні, 78), Інсіньє (Берарді, 78), Бернардескі (Іммобіле, 57), К’єза.

Україна: П'ятов, Караваєв, Бурда, Ракицький (Кривцов, 88), Матвієнко, Сидорчук (Степаненко, 56), Малиновський, Зінченко, Марлос (Циганков, 46), Коноплянка (Петряк, 72), Яремчук (Кравець, 76; Бутко, 90).

Голи: Бернардескі (55) – Малиновський (63).

Свій наступний матч національна збірна України проведе у вівторок, 16 жовтня, коли в Харкові на ОСК «Металіст» у рамках Ліги Націй прийматиме Чехію.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер