Здоров'ю – підвищена увага

Здоров'ю – підвищена увага

Лічені дні залишаються до виходу динамівців із відпустки. На базі в Кончі-Заспі проводяться останні приготування до прийому футболістів та тренерів, усе готове в організації першого збору команди в Іспанії.

На перші після відпустки загальнокомандні збори футболісти «Динамо» зберуться ввечері 12-го січня. Перші два дні робота на футбольному полі буде чергуватися з проведенням планового медобстеження у клініці «Борис». Більш детально про нього розповів лікар «Динамо» Андрій Шморгун.

- Поглиблене медобстеження кожен із футболістів проводить двічі на рік, перед початком підготовки до чергового футбольного циклу. Хлопці здадуть аналіз крові, їм проведуть інструментальне обстеження, що включає ультразвук черевної порожнини та серця, ехокардіограму, відвідають кабінети невропатолога, окуліста, ЛОРа. Якщо з боку гравців будуть які-небудь скарги, до наших послуг лікарі різних спеціальностей та найсучасніше діагностичне обладнання. На медобстеження у нас відведені два дні.

- Є інформація, в якому стані перебувають травмовані гравці?

- Поки футболісти перебувають у відпустці та не приїхали на очне обстеження до медкабінету клубної бази, говорити про їхній стан передчасно. Перед початком відпустки різного роду проблеми були у Попова, Михалика, Богуша, Рибалки, Теміле. У телефонному режимі ми отримуємо інформацію про перебіг їхнього одужання, а більш конкретно розповісти про їхній стан зможу за кілька днів.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер