Бажаємо улюбленому клубу перемоги в національному чемпіонаті!

Бажаємо улюбленому клубу перемоги в національному чемпіонаті!

Фан-клуб «Динамо» організував відвідування тренування, діти змогли поспілкуватися з футболістами, взяти автографи та зробити фото на згадку.

Захисник «Динамо» Бетао, скориставшись невеликою паузою у тренуванні, пограв із дітьми, влаштувавши з ними перепасовку. Напевно, така подія надовго залишиться в їхній пам’яті.

Тепло привітав маленьких гостей президент «Динамо» Ігор Суркіс. Він поцікавився, хто з них вийшов до фіналу футбольного турніру серед дітей-сиріт, і побажав успіхів. Також він висловив сподівання на те, що в наступному турнірі вихованці інтернатів будуть грати в динамівській формі. Для цього Ігор Михайлович наказав видати дітям екіпірування, викликавши тим самим у них неймовірне захоплення.

Обіцянку було швидко виконано – інтернату передали 36 комплектів форми, які складалися з футболки, шортів та гетр. Відповідь не забарилася – адміністрація, педагогічний колектив та вихованці школи-інтернату №12 надіслали листа на ім’я Ігора Суркіса, в якому висловили щиру вдячність за допомогу.

«Завдяки Вашій підтримці, турнір між вихованцями дитячих будинків та інтернатів перетворився на значну подію та свято для дітей. Екскурсія на НСК «Олімпійський», відвідування тренування та гри ФК «Динамо», зустріч із гравцями та керівництвом клубу, інтерв’ю для журналістів «Динамо-ТВ», фото на згадку з кумирами – все це перевершило найсміливіші дитячі очікування та стало незабутньою подією в їхньому житті. Діти отримали не лише сувеніри, спортивну форму та інші цінні подарунки від улюбленого футбольного клубу, але й багато позитивних емоцій. Для дітей, чия доля часто була трагічною та безрадісною, це багато чого значить. Від щирого серця бажаємо керівництву, тренерському штабу та гравцям «Динамо» (Київ) родинного щастя й добробуту, а нашому улюбленому футбольному клубу – перемоги в національному чемпіонаті!» – сказано в листі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер