Жерар Морено: «Матч із «Динамо» буде складним»

Жерар Морено: «Матч із «Динамо» буде складним»

- Зараз ми не дуже добре виступаємо в чемпіонаті Іспанії. Але Ліга Європи - інший турнір, і на нас чекає нове протистояння. Ми до нього підходимо так само, як до поєдинку з "Зальцбургом". "Динамо" - сильна команда, яка потрапила в Лігу Європи з Ліги чемпіонів. Наша мета - пройти якомога далі в плей-оф, відіграти 90 хвилин на полі гідно. Сподіваємося поліпшити свої результати, щоб наша гра в Прімері не впливала на виступи в Лізі Європи.

Ми переживаємо через спад і невдалий період команди, але у нас є гравці з великим потенціалом. Багато працюємо і хочемо втілити на полі наші напрацювання на тренуваннях. У Зальцбурзі була серйозна гра. Хочемо повторити успіх і показати якісний футбол з результатом. Нам буде важко, граємо на виїзді зі складним суперником, але ми будемо працювати на результат і готові до цього.

Ми вивчали "Динамо" Київ. "Біло-сині" йдуть на першому місці в чемпіонаті України, мають надійний захист і добре розвивають атаки. Матч буде складним. Команда, яка випереджає "Шахтар" та інші клуби, викликає повагу. Поєдинки, які ми провели раніше, показують, що в Лізі Європи граємо на високому рівні, але кожна нова стадія вимагає більше зусиль і кращої гри. Вийдемо на матч із "Динамо" з натхненням і завданням показати гідний футбол і виграти.

Фото - as.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер