Жеребкування фінальної частини Кубку світу-2006

Жеребкування фінальної частини Кубку світу-2006

У п”ятницю в німецькому Лейпцигу відбулось жеребкування фінальної частини Кубку світу-2006.

Збірна України потрапила до групи Н, де ї суперниками будуть збірні Іспанії, Тунісу та Саудівської Аравії. Кожна з цих національних команд вважається однією з найсильніших у своєму регіоні.

Нагадаємо, що керманич „жовто-блакитних” Олег Блохін упродовж останнього року залучав до ігор національної збірної цілу групу динамівці – Олександра Шовковського, Андрія Несмачного, Олега Гусєва, Сергія Федорова, Владислава Ващука, Сергія Реброва, Руслана Ротаня. Сподіваємось, що всі вони, а також, можливо, хтось з нашої молоді, потраплять до заявочного списку збірної.

Розклад матчів: Україна – Іспанія 14 червня (Лейпциг), Україна – Саудівська Аравія 19 червня (Гамбург), Україна – Туніс 23 червня (Берлін).

Для інших динамівців, які регулярно запрошуються до лав своїх національних збірних, жереб розпорядився наступним чином:

Горану Гавранчичу та його збірній Сербії та Чорногорії дістались, мабуть, найсильніші суперники. Це голландці, аргентинці, та також команда з Кот Д”Івуару на чолі з Дід”є Дрогба. Зазначимо, що окрім Горана шанс поїхати на чемпіонат світу в складі сербів має Мар”ян Маркович.

Якщо Златко Кранчар скористається послугами Йєрко Лєко, то динамівець може зіграти проти бразильців. Окрім п”ятиразових чемпіонів світу у групі „клітчатих” Австралія та Японія.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер