Жеребкування двох раундів плей-оф Ліги Європи УЄФА: «Динамо» (К) у 1/16 зіграє з «Валенсією»

Жеребкування двох раундів плей-оф Ліги Європи УЄФА: «Динамо» (К) у 1/16 зіграє з «Валенсією»

Посівши друге місце в групі, наша команда опинилася серед несіяних, а це означало, що динамівцям дістанеться хтось із переможців своїх груп або ж одна з чотирьох команд із Ліги чемпіонів, які, в свою чергу, також були поділені на сіяних та несіяних. Винятком був «Шахтар», оскільки команди з однієї країни на стадії 1/16 Ліги Європи зустрітися не можуть, а також «Генк».

Із легкої руки легендарного італійця Чиро Феррари свій перший матч кияни проведуть удома 20 лютого, в той час як матч-відповідь – 27 лютого у Валенсії.

Нагадаємо, що у «Динамо» вже є позитивний досвід гри з «Валенсією». У 2009 році, коли в 1/16 Кубка УЄФА саме іспанці були суперниками «біло-синіх». Перший матч проходив у Києві 18 лютого (1:1), а в повторній зустрічі в Іспанії 26 лютого, завдяки дублю Артема Кравця, наші хлопці здобули результативну нічию 2:2 та пройшли далі.

Зараз київське «Динамо» у рейтингу європейських футбольних клубів розташувалося на 34-й сходинці, тоді як «Валенсія» дев'ята.

У разі виходу до наступного етапу змагання, «біло-сині» зустрінуться з переможцем пари «Лаціо» (Італія) – «Лудогорець» (Болгарія). Матчі цієї стадії відбудуться 13 та 20 березня.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер