Жерсон Родрігес відзначився голом у матчі збірної Люксембургу з Фарерськими островами

Жерсон Родрігес відзначився голом у матчі збірної Люксембургу з Фарерськими островами

Нападник "Динамо" Жерсон Родрігес, який у сезоні 2021/22 виступав на правах оренди за французький "Труа" та турецький "Еюспор", відзначився результативною дією в рамках матчу 4-го туру дивізіону С Ліги націй 2022/23.

Тиждень тому гол Родрігеса з пенальті приніс збірній Люксембурга виїзну перемогу над Фарерськими островами (1:0). Сьогодні ж, вже у домашній зустрічі з Фарерами, результативний 11-метровий у виконанні Жерсона, який він сам заробив, дозволив Люксембургу повести в рахунку вже на 12-й хвилині. 

Цей гол став для Родрігеса 12-м у футболці збірної Люксембурга в 47-х матчах, які динамівець зіграв за національну команду.

Другий гол люксембуржці провели в дебюті другої половини зустрічі - відзначився Леандро Баррейро з "Майнца". Однак Фарерам вдалося швидко переломити хід поєдинку та повернути паритет в рахунку зусиллями Йоаннеса Б'ярталіда ("Клаксвік"), який оформив дубль протягом двох хвилин.

Родрігес провів на полі весь матч, створивши ще кілька гольових нагод, а також заробив попередження за фол проти суперника на 71-й хвилині. Однак ані Жерсону, ані його партнерам не вдалося змінити рахунок на свою користь - фінальний свисток зафіксував нічию.

Після 4-х турів Ліги націй збірна Люксембурга набрала 7 очок і посідає другу позицію у своєму квартеті, відставши від лідера - Туреччини - на 5 балів. Фарерські острови йдуть на відстані всього однієї перемоги від люксембуржців, набравши 4 очки.

Ліга націй 2022/23. Група 1 Ліги С. 4-й тур

Люксембург - Фарерські острови

Голи: Родрігес (12, пенальті), Баррейро (49) - Б'ярталід (57, 59).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер