Жерсон Маграо: «Ми маємо сконцентруватися на майбутніх матчах»

Бразильський легіонер «Динамо» Жерсон Маграо розповів про настрій команди після прикрої втрати очок у Запоріжжі та про підготовку до заключних матчів осінньої частини сезону в чемпіонаті України та Лізі чемпіонів.

- Нічия із запорізьким «Металургом» стала для команди несподіванкою?

- Звичайно, ми мали перемагати в цьому матчі. На жаль, не склалося. Ми маємо показувати свій високий рівень у кожному матчі, тоді як усі суперники грають проти нас із подвоєною енергією та мотивацією.

- Чого не вистачило, щоб усе ж таки взяти в Запоріжжя три очки?

- У нас були моменти, навіть пенальті на останніх хвилинах пробивали, але кожного разу чогось не вистачало. Очевидно, суперник не дозволив нам показати всього того, на що ми здатні. Та й для «Металурга» ця нічия була схожа на перемогу, для нас же вона стала великим розчаруванням.

- Ця невдача не позначилася на мікрокліматі всередині команди?

- Звичайно, після гри всі були засмучені, але тепер ця гра в минулому. Нам необхідно проаналізувати помилки, припущені в останніх матчах, і сконцентруватися на майбутніх важливих іграх.

- Який настрій на майбутній матч із «Барселоною»?


- Всі розуміють, що нам необхідно виходити до плей-оф Ліги чемпіонів, тому настрій буде позамежним. Докладемо максимум зусиль, щоб упоратися з поставленим перед нами завданням.

- Вдалося подивитися поєдинок «Барселони» проти «Реала»?


- На жаль, ні. Бачив лише переможний гол у виконанні Ібрагимовича. Упевнений, незабаром тренерський штаб надасть нам можливість подивитися і проаналізувати гру каталонців, але й без того зрозуміло, що легко нам не буде.

- Були враховані помилки, припущені в матчі 2-го туру групового турніру Ліги чемпіонів в Каталонії?


- Гадаю, перед матчем з «Барселоною» ми ще раз подивимося запис того поєдинку, і Валерій Газзаєв ще раз вкаже на помилки, припущені в Каталонії. А наскільки будуть враховані побажання тренера, покаже, звичайно, гра.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер