Жерсон Маграо: «Пропущені м'ячі стали наслідком наших помилок»

Упродовж матчу з краківською «Віслою» Жерсону Маграо довелося змінювати займані позиції. Із стартових хвилин бразилець грав лівим захисником, а з виходом на поле Андрія Несмачного зайняв місце лівого півзахисника. Після поєдинку, який завершився перемогою нашої команди 3:2, Маграо поділився враженнями від гри.

- Незважаючи на те, що це був лише товариський матч, останній матч проти «Вісли» вийшов дуже хорошим і напруженим. Дуже добре, що нам вдалося перемогти. Утім, є над чим працювати, адже два пропущених м’ячі говорять про наявність помилок в обороні. Гадаю, до поновлення чемпіонату України ми зможемо усунути недоліки в усіх лініях і підійдемо до офіційних матчів у всеозброєнні.

- Можна сказати, що це був найскладніший суперник на зборах?
- Я би сказав – один із найскладніших, адже з «Бернлі» також був непростий матч. Обидві команди добре тримають м’яча, грають у швидкий пас... Але, все ж таки, матчі були різними, оскільки поляки з англійцями демонструють різні стилі гри.

- Суперник чимось зміг здивувати?

- Незважаючи на те, що матч вийшов напруженим, гадаю, футболісти «Вісли» нічим нас не здивували. А два пропущених голи стали наслідком власних помилок, аніж конструктивної гри збоку суперника.

- Команда провела три контрольних матчі за останні п’ять днів. Чи не забагато?

- Звичайно, трохи втомилися, але для тренувальних зборів це цілком прийнятна ситуація. Зараз відпочинемо кілька днів – і вже сповнені сил розпочнемо підготовку в іспанській Марбельї.

Юрій Вишневський, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Фаро (Португалія)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер