Жерсон Родрігес зіграв за збірну Люксембургу проти Шотландії

Жерсон Родрігес зіграв за збірну Люксембургу проти Шотландії

Нагадаємо, що «червоні леви» не пробилися до фінального турніру чемпіонату Європи, тому поточне міжнародне вікно використали для проведення товариських матчів у рамках підготовки до наступних поєдинків відбірного турніру ЧС-2022 (1 вересня люксембуржці приймуть Азербайджан, а 4 вересня зіграють у гостях у Сербії).

Жерсон Родрігес розпочав спаринг проти Шотландії на правому фланзі атаки, протягом гри зміщуючись і на лівий фланг, і на вістря нападу. Динамівець провів на полі весь матч, активно чіплявся за м’яч і заробив кілька стандартів на користь Люксембургу, однак ігрова перевага була на боці шотландців.

Більшу частину матчу господарям довелося провести в меншості – за десять хвилин до перерви Вахід Селімович перервав вихід Дайкса на ворота та був вилучений із поля. На той момент Шотландія вже вела в рахунку – Че Адамс у дотик поцілив у ворота Ентоні Моріса після передачі від Ліндона Дайкса. Єдиного гола на 27-й хвилині шотландцям виявилося достатньо для перемоги в контрольній зустрічі.

У першому таймі відзначився, але вже зі знаком «мінус», і Родрігес – динамівець заробив попередження за занадто агресивну гру у відборі.

Сьогоднішній матч став для Жерсона Родрігеса 36-м у футболці збірної Люксембургу. За свою національну команду динамівець відзначився 7-ма забитими м’ячами.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер