Живемо в Дюссельдорфі, граємо в Менхенгладбаху

Живемо в Дюссельдорфі, граємо в Менхенгладбаху

У суботу опівночі команда повернулася з Полтави, прямо з аеропорту заїхавши на базу в Кончі-Заспі. Сьогодні вранці в розкладі футболістів, які грали проти «Ворскли», були відновлювальні процедури, у всіх інших - планове тренування.

Юрій Сьомін узяв за традицію виїжджати на єврокубкові поєдинки за два дні до початку матчу. Так було в повторній зустрічі з «Феєноордом», такий же розпорядок приготований і на «Борусію». У неділю о 17:00 динамівська делегація з аеропорту «Бориспіль» вилетіла до Дюссельдорфа. Нічого дивного в цьому немає, Дюссельдорф і Менхенгладбах, місто, в якому і відбудеться матч з «Борусією», знаходяться в лічених кілометрах одне від одного. Між ними немає навіть візуального розділення, одне місто плавно переходить в інше. Жити динамівці також будуть в Дюссельдорфі, в комфортабельному готелі Hyatt Regency Dusseldorf (на фото). Від нього до стадіону Borussia-Park 45 хвилин їзди на автобусі.

Отже, в матчі проти «Борусії» Юрій Сьомін розраховує на 23 гравців, 18 з яких потраплять у заявку на гру:

воротарі: Максим Коваль, Денис Бойко, Георгій Бущан;

захисники: Тарас Михалик, Данило Сильва, Бетао, Тайє Тайво, Айіла Юссуф;

півзахисники: Олег Гусєв, Огнєн Вукоєвич, Денис Гармаш, Андрій Богданов, Дуду, Ніко Кранчар, Адмір Мехмеді, Мігель Велозу, Мілош Нінкович, Лукман Аруна;

нападники: Андрій Ярмоленко, Браун Ідейє, Артем Мілевський, Марко Рубен, Раффаель.

У понеділок опівдні в конференц-залі готелю наставник команди проведе теоретичне заняття, а о 19:00 за місцевим часом на динамівців чекає передматчеве тренування на стадіоні Borussia-Park. Перед ним Юрій Сьомін з одним із гравців команди проведе прес-конференцію.

У вівторок вдень у планах динамівців легка розминка, потім обід, відпочинок, установка на гру. О 20:45 (час місцевий) розпочнеться матч «Борусія» - «Динамо», по закінченню якого наша команда повертається в готель. Виліт до Києва з аеропорту Дюссельдорфа запланований на полудень середи.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер