Жоан Лапорта: «Вдячний «Динамо» за гостинність»

Після перемоги над «Динамо» представники каталонської команди не приховували радості, а президент «Барселони» Жоан Лапорта був у настільки доброму гуморі, що після спілкування з іспанськими журналістами приділив увагу українським ЗМІ:

- Ми щасливі, оскільки перемогти сьогодні було непросто. І «Динамо», і «Рубін», і «Інтер» сильні суперники, але, на щастя, ми змогли вийти до наступного раунду. Я би також хотів подякувати мешканцям України, а особливо ФК «Динамо» (Київ) в особі його керівників за гостинність і турботу. Завдяки ним, у Києві ми почували себе немов удома. Одним словом, прийом відповідав рівню великого клубу із славетною історією.

- Ви вважаєте, «Барселона» здатна цього року знову виграти Лігу чемпіонів?

- Ми маємо поважати всіх суперників. Зараз ми думаємо тільки про матч, який нам доведеться провести в суботу. Ця гра для нас надзвичайно важлива. Ми маємо робити крок за кроком на шляху до поставленої мети.

- Як вам форма Дмитра Чигринського? Ви задоволені ним?

- Він дуже допомагає нашій команді, особливо в національному чемпіонаті та Кубку. Ми раді, що Діма в нашій команді. Радий тренер і вболівальники, адже Дмитро – справжній джентльмен, професіонал та просто хороший хлопець. Ми пишаємося ним. Для нас це важливо, оскільки «Барселона» - великий клуб, а завдяки Чигринському він став ще й трохи українським.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер