Жозе Моуріньо: «Насамперед, хочу сказати, що «Динамо» - дуже хороша команда»

Жозе Моуріньо: «Насамперед, хочу сказати, що «Динамо» - дуже хороша команда»

- Сьогодні гравці «Динамо» забили два голи, гравці «Челсі» - один, але ваша команда перемогла. Чи вважаєте ви результат гри справедливим?

- Я можу також сказати, що гол, який забило «Динамо», ми створили собі самі. Футбол складається з прекрасних речей, але в той самий час і з помилок. Перемагають, як правило, сильніші, більш класні команди.

- Як ви оціните шанси «Динамо» на вихід із групи після поразки вашій команді?

- Насамперед, хочу сказати, що «Динамо» - дуже хороша команда. Однозначно, у команди дуже хороший тренерський штаб, команда дуже організована, добре рухається, кожен гравець знає, що він має робити на полі. «Динамо» захищається всією командою, всі 10 польових гравців беруть участь в захисних діях. Команда добре реагує на переміщення м'яча. Це дуже хороша команда.

Раніше в Західній Європі вважали, що команди з України або Росії є слабкими. Однак зараз я би не погодився з цією думкою. Прогрес цих команд очевидний. Приміром, учора московський ЦСКА гідно виглядав на «Олд Треффорд». «Динамо», у свою чергу, провело два хороших матчі проти «Челсі». Варто відзначити, що цей прогрес пов'язаний не лише із сильними легіонерами, адже в «Динамо» грає багато українців. І при цьому це дуже хороша команда. Тільки що я сказав Реброву та Шевченку, які стояли разом та спілкувалися, що це «Динамо» набагато сильніше від того, якому я протистояв з «Інтером».  

Я знав, що сьогодні нам буде важко, знав, що буде складно забити гол, знав, що їхня сила – в контратаках. У «Динамо» у складі є п'ятеро гігантських гравців, проти яких дуже важко боротися. У першому таймі ми грали дуже добре, й рахунок мав бути більшим. Наприкінці гри ми забили би ще, якби матч тривав на 5-10 хвилин довше, оскільки гра стала більш відкритою.

Але ми досягли позитивного результату, й тепер усе в наших руках. «Порту» вже практично у плей-оф. Сподіваюся, місце в Лізі Європи дістанеться не нам, а «Динамо». У попередньому сезоні «Дніпро» дійшов до фіналу Ліги Європи. На мою думку, «Динамо» сильніше за «Дніпро», тому кияни були би одними з фаворитів турніру.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер