Жуніор МОРАЕС: «Динамо» залишається в моєму серці»

Жуніор МОРАЕС: «Динамо» залишається в моєму серці»

- Не маючи можливості виступати в матчах чемпіонату та Кубка України впродовж найближчого місяця, пропозиція від «Тяньцзінь Цюаньцзянь» виявилася дуже доречною. Вона задовольнила як мене, так і керівництво «Динамо», тому очікування від виступів у Китаї лише позитивні.

- Залишаючи «Динамо», чи є щось, про що ви шкодуєте?

- У мене досі чинний контракт із «Динамо» – клубом, який залишається в моєму серці. За півтора року, що я провів у команді, ми двічі стали чемпіонами України, виграли національний Кубок, виступали у плей-оф Ліги чемпіонів, а минулого сезону мені вдалося стати найкращим бомбардиром «біло-синіх». Саме тому, озираючись назад, я не хочу думати про погане, а прагну акцентувати увагу на позитивних моментах.

- Який матч у складі «Динамо» запам’ятався вам найбільше?

- Таких матчі два – безперечно, це перший поєдинок у Лізі чемпіонів (минулого сезону проти «Порту» – прим.), а також гра з «Ворсклою», в якій мій забитий м’яч приніс «Динамо» мінімальну перемогу (1:0), а також дозволив достроково стати чемпіоном України.

- У «Динамо» в лінії атаці залишаються Бєсєдін та Яремчук. Як можете оцінити їхній рівень?

- Ці хлопці вже зараз дають якість в атаці, є різноплановими гравцями, й завдання тренера – придумати, як використовувати їхні найкращі якості в матчах. Загалом, молоді футболісти, які тренуються та грають за першу команду «Динамо», мають солідний потенціал для того, аби прогресувати в подальшому. Це стосується як Бєсєдіна та Яремчука, так і інших – тих же Циганкова, Шепелєва, Оріховського тощо.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер