Жуніор МОРАЕС: «Ми повинні змінити ситуацію, причому прямо зараз»

Жуніор МОРАЕС: «Ми повинні змінити ситуацію, причому прямо зараз»

- Ми сьогодні допустили досить помилок, постараємося їх виправити і дивитися тільки вперед.

- Перед матчем футболісти говорили, що дуже добре розібрали суперника і знали всі їхні сильні і слабкі сторони. Так що ж не вийшло на полі?

- Це футбол. Ти можеш володіти повною інформацією про суперника, але на полі все може змінитися. У нас були можливості забити і досягти кращого результату, але після того, як ми пропустили два м'ячі, було складно щось зробити.

- Швидко пропущений м'яч вже на 9-й хвилині зустрічі багато в чому вплинув на подальшу гру?

- Звичайно! Так сталося і в першому таймі, і в другому. Ми відчували тиск, оскільки не досягли результату на вихідних в Одесі, коли зустрічалися з «Чорноморцем», тож усі дуже хотіли перемогти сьогодні. А коли ми отримали гол у свої ворота вже через десять хвилин після початку гри, було важко змінити ситуацію.

- Яка атмосфера в роздягальні? Що вам сказали тренери?

- Якщо чесно, то атмосфера просто жахлива. «Динамо» - великий клуб, і ми не можемо так програвати, як сьогодні. Ми повинні перемагати в усіх матчах. Це була дуже важлива домашня гра для нас, але ми не змогли досягти результату, тому, повторюся, в роздягальні було моторошне видовище.

- Можливо, «Динамо» вдасться перемогти у виїзному матчі проти «Бенфіки» в Лісабоні?

- Ми все для цього зробимо. Після сьогоднішньої поразки у нас все ще є шанси вийти з групи. Вірю, що в Португалії ми зможемо домогтися гарного результату. Все залежить від нас самих і нашої власної гри. Якщо ми будемо грати так як в минулому сезоні, звісно, зможемо перемогти.

- Уже через кілька днів вам належить грати матч чемпіонату України. Як збираєтеся провести цей час?

- У нас буде внутрішньокомандна розмова і, звичайно, потрібно дуже багато працювати, щоб поліпшити наше становище і останні результати. «Динамо» має бути лише на першому місці і в чемпіонаті України, і в Лізі чемпіонів. Ми повинні все змінити і почати це робити прямо зараз.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер