Жуніор МОРАЕС: «Сподіваюся, мені вдасться забити «Олімпіку»

Жуніор МОРАЕС: «Сподіваюся, мені вдасться забити «Олімпіку»

- У поєдинку за Суперкубок із «Шахтарем» атмосфера на стадіоні в Одесі була просто приголомшливою, трибуни були заповнені. Сама ж гра вийшла дуже важкою. Думаю, наша команда грала добре, але, звичайно ж, усі були засмучені, оскільки ми в підсумку програли. Але, загалом, спогади залишилися приємними, тому що ми показали непогану гру, але, на жаль, не виграли Суперкубок.

Що стосується першого матчу в чемпіонаті проти «Сталі», він також вийшов непростим. Уже на третій хвилині ми пропустили гол у свої ворота, й нам знадобилося чимало зусиль, щоб відігратися. У матчах із такими командами це не так просто зробити. Також позначалося те, що газон був не дуже хорошої якості, на такому полі важче грати. Але, думаю, ми своєчасно та правильно на це відреагували, тому й досягли позитивного результату.

- У другому таймі ви залишилися вдесятьох – довелося витратити більше зусиль?

- Нам довелося докласти багато зусиль, щоб відігратися та потім забити ще один м'яч. Оскільки потім було вилучено й Данило Сильву, сили на полі в останні півгодини вирівнялися.

- Чого тепер очікуєте від майбутнього поєдинку проти «Олімпіка»?

- Ми добре працювали впродовж цього тижня, й, думаю, будемо готовими до гри. Сподіваюся, ми переможемо, хоча поєдинок буде нелегким. Я знаю, що, судячи з минулого сезону, «Олімпік» незручний суперник для «Динамо», але цього разу, сподіваюся, ми це виправимо.

- Спробуєте забити на перших хвилинах матчу?

- Усі суперники прагнуть це зробити. Наша команда грає на атаку, сподіваюся, мені вдасться забити в цьому матчі.

- Хочете скоріше вийти на поле «Олімпійського»?

- Так, це буде моя перша домашня гра на цій арені. Для мене це дуже важливо та почесно.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер