Жуніор МОРАЕС: «Головне – це перемога команди!»

Жуніор МОРАЕС: «Головне – це перемога команди!»

Після поєдинку він поділився своїми враженнями від гри з кореспондентом офіційного сайту.

- Була важка гра, «Дніпро» продемонстрував, що є сильною командою, незважаючи на всі проблеми. Дуже радий, що нам вдалося перемогти. Ми терпіли, зіграли активно попереду й досягли позитивного результату.

- Тобі не вдалося забити. Чи засмучений із цього приводу?

- Ні, зовсім. Тим паче, я взяв безпосередню участь в обох забитих м’ячах. Головне – це перемога команди, а мої голи будуть пізніше.

- У «Дніпра» в захисті сьогодні діяли фактурні Дуглас Сильва та Папа Гуйє. Важко було протистояти їм?

- Можливо, якби я самотужки протистояв їм, то, звичайно, було б важко. Але «Динамо» атакує доволі різноманітно, з глибини мене постійно підтримували партнери, й ми створили їм багато проблем.

- Чи готувався якось по-особливому до матчу з «Дніпром», чи вивчав манеру гри захисників суперника?

- Загалом, мені було відомо, як грає «Дніпро» в захисті. У рамках підготовки до цього матчу тренерський штаб на теоретичних заняттях акцентував увагу на слабких якостях дніпрян, якими ми намагалися скористатися на футбольному полі.

- Чи можна назвати матч із «Дніпром» найскладнішим зі старту сезону?

- Так. Незважаючи на те, що нам вдалося ще до перерви забити два м’ячі, після перерви господарі змусили нас понервувати, й ця перемога коштувала неабияких сил. Але головне, що нам вдалося перемогти, й те, що ми продовжуємо перебувати нагорі турнірної таблиці.

* фото А. Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер