Жуніор МОРАЕС: «Намагаюся втілювати ідеї Реброва на футбольному полі»

Жуніор МОРАЕС: «Намагаюся втілювати ідеї Реброва на футбольному полі»

- Кожна гра у складі «Динамо», кожне тренування під керівництвом Сергія Реброва робить мене щасливим. Звичайно, не обходиться без труднощів, оскільки мені фактично необхідно звикати до нової позиції — наші суперники не дають багато простору, й доводиться більше діяти позиційно.

У першу чергу, я задоволений футболом, який показую. Чого не можна сказати про статистику (7 м'ячів в 21 матчах у всіх турнірах — прим.ред), яка трохи засмучує. Втім, на першому плані для мене результат команди, тому головне — наші перемоги, а не хто забиває.

У лінії атаки «Динамо» дуже висока конкуренція, й кожен футболіст має показувати свій максимум у тренувальному процесі кожного дня, щоб виходити на поле в офіційних матчах. Мабуть, мені це вдається.

Свого часу Сергій Ребров був одним із найкращих форвардів України та Європи, тому кожному нападнику є чому повчитися у нього. Звичайно, він може висловити свою думку, як діяти в тій чи іншій ситуації, як переграти захисника, як розташовуватися під час стандартного положення, а ми намагаємося дослухатися та втілювати його ідеї на футбольному полі.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер