Жуніор МОРАЕС: «Я повинен вибачитися перед гравцями «Шахтаря» та своїми партнерами»

Жуніор МОРАЕС: «Я повинен вибачитися перед гравцями «Шахтаря» та своїми партнерами»

Крім двох інших представників київського «Динамо» - Євгена Хачеріді та Андрія Ярмоленка, до її складу потрапив наш нападник Жуніор Мораес. Після завершення  церемонії футболіст прокоментував свою нагороду, а також вибачився за свою поведінку в матчі з «Шахтарем»:

- Я дуже радий та щасливий отримати цю нагороду. Я вдячний моїй родині, яка завжди мене підтримує - й у хороші часи, й у періоди невдач та труднощів, а також своїм партнерам по команді, оскільки без них я би не зміг опинитися серед футболістів, які потрапили до збірної року. Всім дякую.

- Що можете сказати стосовно матчу з «Шахтарем»?

- Ми дуже добре почали, відмінно провели першу половину зустрічі, а після перерви почали втрачати концентрацію, але з такою сильною командою, як «Шахтар», це просто неприпустимо. В підсумку пропустили два м'ячі.

- Як прокоментує момент із вашим вилученням?

- Я вийшов із себе, оскільки був дуже засмучений ситуацією, тим, що ми програвали. Я повинен вибачитися і перед гравцями «Шахтаря» за те, що зробив, і більшою мірою перед моїми партнерами, тому що підвів їх, а також показав поганий приклад молодим людям та футболістам-початківцям, які мають бачити хороші моменти у грі, а не погані.

- На ваш погляд, які шанси «Динамо» на чемпіонство в нинішньому сезоні?

- Важко сказати. Наш головний суперник - не «Шахтар», а ми самі, бо ми робимо помилки, які просто неприпустимі. І тепер вони даються взнаки. Мова не лише про нинішній етап, а й про початок чемпіонату. «Динамо» не може допускати таких результатів, ця команда має бути сильнішою, але ми вже два з половиною роки перебуваємо нагорі. Відбуваються певні зміни, всі про це знають.

- До вас заходив до роздягальні після матчу президент клубу Ігор Суркіс?

- Так, він дещо сказав, але я би не хотів говорити про це тут. Нехай це залишиться між нами, і його слова не вийдуть за межі роздягальні.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер