Журнал «Динамо Київ»: у продажу свіжий номер

Журнал «Динамо Київ»: у продажу свіжий номер

На 74-х яскраво ілюстрованих сторінках до вашої уваги ексклюзивна інформація про життя клубу, його традиції та плани.

Перша команда

- На обкладинці - новий головний тренер «Динамо» Олег Блохін. «Повернення легенди», - так називається перший матеріал номеру.

- У рубриці «легіонер» півзахисник Ніко Кранчар. Хорват ділиться враженнями про перші свої місці в Україні, відставку Юрія Сьоміна та про те, чому на батьківщині його порівнюють із Зінедіном Зіданом

- Андрій Богданов щодня працює над виконанням своєї дитячої мрії - стати гравцем основного складу «Динамо». Про це та багато іншого корінний киянин розповідає у рубриці «гра».

- Заступник спортивного директора Володимир Веремєєв ділиться секретами пошуку гравців для першої команди та дефіцит талановитих українських виконавців

Історія

- «Граємо двома м'ячами. Один для Хлуса, другий для решти», - повторював Лобановський. Нападник Віктор Хлус згадує п'ять незабутніх років на вістрі атаки «біло-синіх».

- Перше фото «Динамо»: оригінал і підробки. Доля першої відомої фотографій команди «Динамо» 1928 року та її численних репродукцій.

- «Життя і подвиг «Ванюши». До сторіччя динамівця довоєнних часів Івана Кузьменка, чиє життя вже давно стало легендою.

А також

- 20 років тому жіноча команда «Динамо» стала чемпіоном і володарем Кубка України. Про «золотих дівчат» розповідає їхній головний тренер Олександр Чубаров.

- Кращий бомбардир команди Браун Ідейє цього разу говорить не про футбол. Нігерієць згадує рідне місто Лагос і належність своєї родини до племені ібо.

- Народний артист України Давид Бабаєв пам'ятає «Динамо» з 50-х років минулого сторіччя. Команді та її гравцям він присвячує вірші, а Андрія Бібу та Олега Базилевича запрошує на свої вистави.

- Серед інших матеріалів: про перемогу 16-річних динамівців у екзотичній Індії, палкі баталії в студентській лізі, комікс «Динамік шукає Блохіна», подробиці виступів «Динамо» в перші два осінні місяці та багато іншого.

Не пропустіть! Придбати журнал можна в касах стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського, кіосках «Союзпечать», у приватних розповсюджувачів, а також в  Интернет-магазине ФК «Динамо».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер