Журнал «Динамо Київ»: у продажу свіжий номер

Журнал «Динамо Київ»: у продажу свіжий номер

На 74-х яскраво ілюстрованих сторінках до вашої уваги ексклюзивна інформація про життя клубу, його традиції та плани.

Перша команда

- На обкладинці – зимовий новачок «Динамо» Домагой Віда. Вміння хорвата зіграти в центрі захисту та на фланзі відразу зробило його гравцем основного складу.

- За неповних два сезони уявити напад команди без Брауна Ідейє вже неможливо. Він і забиває більше за всіх, і надихає партнерів на перемоги.

- Серед футболістів, які уособлюють нинішнє «Динамо», сміливо можна назвати Євгена Хачеріді. Захисник розповів про свої найкращі матчі та про ті, які хочеться забути.

- Сергію Сидорчуку знадобилося менше року виступів за запорізький «Металург», аби звернути на себе увагу селекціонерів «Динамо». Зараз півзахисник поступово виборює своє місце у складі «біло-синіх».

Історія

- 34 роки Сергій Демидов був директором НСК «Олімпійський» (раніше Республіканський стадіон). У цей період «Динамо» здобувало найбільші перемоги у своїй історії.

- Олег Кузнецов та Олексій Михайличенко: сто років на двох. Нинішньої весни два динамівця з легендарної команди 80-х років відзначили своє п'ятдесятиріччя.

- П'ятдесят років тому, 15 травня 1963 року, Володимира Мунтяна було зараховано до дублюючого складу «Динамо» ...

- Публікацій про нападника «Динамо» довоєнних часів Павла Комарова в радянській пресі ви не знайдете. За інерцією й у незалежній Україні ім'я видатного гравця практично забуте. Чому так сталося?

А також

- Бобер Дік передає естафету! Як створювався перший талісман «Динамо» та чому тепер оголошено конкурс на новий.

- За два місяці з ДЮФШ «Динамо» буде випущено групу гравців 1996 року народження. Тренер Олексій Дроценко вже розмірковує, чого очікувати у великому футболі від своїх вихованців.

- Вінченцо Пінколіні в «Динамо» з 2007 року. До цього в нього була блискуча кар'єра тренера з фізпідготовки в найкращих європейських клубах, а також... досвід політичної діяльності. Півтора року Пінколіні був віце-мером італійського міста Сальсомаджоре Терме.

- Життя шоумена та телеведучого Олександра Педана не уявити без футболу. Він часто приходить на ігри «Динамо», сам виступає за команду зірок естради. Педан вірить у тренера Олега Блохіна, називаючи його «міцним горішком».

Також у номері все про виступ «Динамо» в чемпіонаті України, гравців у своїх збірних. Дізнайтеся, хто з футболістів найактивніший у соціальних мережах, прочитайте веселі історії з життя знаменитих динамівців, нової колекції повсякденного одягу для вболівальників.

Не пропустіть! Придбати журнал можна в касах стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського, кіосках «Союздрук», у приватних розповсюджувачів, а також в Інтернет-магазині ФК «Динамо».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер