Журнал «Динамо Київ»: у продажу свіжий номер

Журнал «Динамо Київ»: у продажу свіжий номер

На 74-х яскраво ілюстрованих сторінках до вашої уваги ексклюзивна інформація про життя клубу, його традиції та плани.

Перша команда

- На обкладинці – літній новачок «Динамо», нападник Дьємерсі Мбокані. З перших же матчів за свій новий клуб конголезький легіонер почав виконувати свої безпосередні функції – забивати м'ячі. Найкращий бомбардир команди в нинішньому сезоні розповідає про свою адаптацію в «Динамо», чому кілька років не виступав за національну збірну Конго, а також свої численні татуювання.

- Півзахисник Мігель Велозу вже настільки адаптувався в «Динамо» та Україні, що вважає Київ своїм другим домом. Португалець розповідає про своє життя в Києві, а також розмірковує про перспективи команди в новому сезоні.

- Швидкий та верткий захисник Бенуа Тремулінас відразу же вписався в тактичні побудови тренерського штабу «Динамо». Стабільно виходячи на лівому фланзі оборони зі старту нинішнього сезону, француз завдає чимало проблем своїм колегам по амплуа з команд-суперниць.

Історія

- У нинішньому році НСК «Олімпійський» святкує своє 90-річчя. Про те, чим живе арена в своєму нинішньому вигляді, розповів генеральний директор Державного концерну «Укрспортарена», куди входить й НСК, Сергій Сімак.

- Фоторепортаж із відкриття музею історії НСК «Олімпійський», де зібрані раритетні експонати як минулого, так і сьогодення.

- Історію «Динамо» відображено не лише у виграних трофеях, а й у друкованій продукції. Інформація про «Динамо» Київ користувалася в народі великою популярністю, тому різні буклети, брошури, книги, газети, журнали тощо, де розміщувалися матеріали про команду, завжди були в дефіциті.

- Легендарний футболіст «​​Динамо» 1970-1980-х рр. Леонід Буряк у нинішньому році відсвяткував 60-річний ювілей. В інтерв'ю відомому журналісту й письменнику Володимиру Кулебі ювіляр розповів про матч із «Шахтарем», присвячений знаменній даті, а також про своє життя й кар'єру в «Динамо».

А також

- Відомий футбольний журналіст Андрій Шахов міркує про перспективи новачків, яких «Динамо» придбало цього літа.

- Після повернення Вінченцо Пінколіні до Італії за фізичну підготовку першої команди «Динамо» відповідає Віталій Кулиба. В інтерв'ю фахівець розповідає про специфіку своєї роботи та розкриває деякі секрети фізичної підготовки футболістів «Динамо».

- Перед початком нинішнього сезону банк «Надра» став генеральним спонсором ФК «Динамо» Київ. Дмитро Зінков, голова правління банку «Надра», розповідає про перші результати спільної роботи.

- У рубриці «Поза грою» дитячі фотографії Максима Коваля, кожну з яких коментує мама воротаря «Динамо» – Світлана.

- Генеральний директор компанії «Bosco-Україна» Сергій Гаврик – про свою роботу й любов до «Динамо» Київ, яка тягнеться з дитячих років.

Також у номері все про виступ «Динамо» у стартових турах чемпіонату України та кваліфікації Ліги Європи, представлення суперників по груповому турніру європейського кубка, підсумки виступу вихованців ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського у фінальних турнірах чемпіонату України, а також комікс про те, як маленький хлопчик Динамік обирає новий талісман для «Динамо».

Не пропустіть! Придбати журнал можна в касах стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського, кіосках «Союздрук», у приватних розповсюджувачів, а також в Інтернет-магазині ФК «Динамо».

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер