Журнал «Динамо Київ»: у продажу свіжий номер

Журнал «Динамо Київ»: у продажу свіжий номер

На 74-х яскраво ілюстрованих сторінках до вашої уваги ексклюзивна інформація про життя клубу, його традиції та плани.

Перша команда

- На обкладинці-півзахисник «Динамо» Денис Гармаш. За чотири роки, які минули з моменту перемоги юнацької збірної України на чемпіонаті Європи U-19, футболіст із перспективного став незамінним гравцем як у «Динамо», так і в національній збірній країни.

- Головний тренер команди Олег Блохін оцінює виступ команди минулого сезону й розповідає, що потрібно зробити, щоб «Динамо» повернулося до боротьби за чемпіонство на внутрішній арені.

- Один із лідерів «Динамо», віце-капітан команди Олег Гусєв розмірковує, що стало головною причиною невдалого виступу минулого сезону, а також оцінює шанси збірної України кваліфікуватися на чемпіонат світу, який пройде наступного року в Бразилії.

Історія

- Від «Червоного» до «Центрального» імені Хрущова. Найбільш значущі події з життя НСК «Олімпійський» у період 1930-1960 рр.

- За часів Радянського Союзу «Динамо» Київ виграло чимало трофеїв – як командних, так і індивідуальних. Одна з нагород – приз імені Григорія Федотова, яку вручали найрезультативнішій команді в чемпіонаті.

- Яскравий індивідуалізм Анатолія Бишовця на полі одночасно викликав як захоплення, так і роздратування. Про суперництві з Валерієм Лобановським на тренерській ниві та життєве кредо Бишовця – у нарисі відомого журналіста Володимира Кулеби.

А також

- Починаючи із сезону 1989/1990 рр. київське «Динамо» незмінно грає в європейських турнірах. Таким чином, наступний старт стане для «біло-синіх» 25-м поспіль!

- Микола Северилов є директором навчально-тренувальної бази «Нивки» вже більше двадцяти років. Про те, як забезпечується життєдіяльність об'єкта, він знає все.

- «Футбол через об'єктив телевізійної камери». Оператор групи телекомпаній «1+1» Олег Орлянкін розповідає про те, наскільки змінилася подача телекартинки за останні 30 років.

- Професор Національної музичної академії імені Чайковського Павло Муравський старший за «Динамо» на цілих 13 років і дуже добре пам'ятає історію клубу, починаючи від його витоків.

Також у номері все про виступ «Динамо» в чемпіонаті України, підсумкові статистичні дані про виступ динамівських команд у Прем'єр-лізі, першій лізі, чемпіонаті молодіжних команд та U-19, гравців у своїх збірних, календар сезону 2013/2014 рр. Також дізнайтеся, хто став переможцем другого сезону Студентської футбольної ліги, фінал якої відбувся на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

Не пропустіть! Придбати журнал можна в касах стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського, кіосках «Союздрук», у приватних розповсюджувачів, а також в Інтернет-магазині ФК «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер