Зимовий Кубок ДЮФЛУ. «Динамо» U15 – «Шахтар» U15 – 1:1

Зимовий Кубок ДЮФЛУ. «Динамо» U15 – «Шахтар» U15 – 1:1

У рамках 1-го туру Зимового Кубку ДЮФЛУ «Динамо» U15 зустрілося зі своїми однолітками з «Шахтаря».

У першому таймі ініціативою більше володіли «гірники» – і атакували більше, і по ворота били частіше. Але динамівці перетерпіли, надійно діяв у рамці наш голкіпер Пожар, а на останніх хвилинах «біло-сині» вийшли вперед. Родак увірвався до штрафного майданчику з правого флангу та був збитий суперником, за що арбітр призначив пенальті. До позначки підійшов Гурін та переграв голкіпера, відкривши рахунок у зустрічі.

У середині другого тайму «Шахтар» поставив себе у скрутне становище після того, як друге попередження отримав капітан команди Оніщук і залишив свою команду в меншості. Однак навіть маючи на одного гравця менше, «гірникам» вдалося відігратися. На 69-й хвилині після подачі зі штрафного з правого флангу динамівці не змогли вибити м’яча, і в підсумку після серії рикошетів Саричев із близької відстані пробив повз Пожара.

До фінального свистка динамівці цілком могли знову вийти вперед – зокрема, хороший момент був у Гуріна після блискучого проходу зі своєї половини поля, однак голкіпер витягнув м’яч з-під поперечини.

У підсумку, 1:1 – «Динамо» U15 починає виступ на Зимовому Кубку ДЮФЛУ з результативної нічиєї проти принципового суперника.

Зимовий Кубок ДЮФЛУ, 1-й тур

«Динамо» U15 – «Шахтар» U15 – 1:1

«Динамо»: Пожар, Клbмюк, Яворський, Сорочинський (Батіст, 80), Мартишко, Гурін (Соломченко, 74), Єрмак (Буравцов, 41; Оніщенко, 87), Дячок, Титенко (Кузьмінський, 50), Родак (Березян, 74), Юрченко (Руденко, 58).

Голи: Гурін (40, з пенальті) – Саричев (71).

Вилучений: Оніщук (68, «Шахтар»).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер