Зимовий Кубок ДЮФЛУ. «Динамо» U16 – «Динамо» U15 – 2:0

Зимовий Кубок ДЮФЛУ. «Динамо» U16 – «Динамо» U15 – 2:0

У рамках третього туру другого етапу Зимового Кубку ДЮФЛУ в манежі НТБ «Динамо» (Київ) у Віті-Литовській відбулося динамівське дербі – між собою зійшлися команди U16 (тренери Олексій Дроценко та Павло Чередніченко) та U15 (тренери Юрій Дмитрулін та Євген Лозинський).

Команди підходили до поєдинку, вигравши попередні матчі, тож у очному протистоянні мали визначити переможця групи.

Старші динамівці розпочали матч із позиції сили і вже на 4-й хвилині відкрили рахунок. Іщенко прострілив зліва, Калин прийняв на куті воротарського майданчика, розвернувся та пробив у ближній кут воріт – 1:0.

Підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка не збиралися зупинятися на досягнутій перевазі. Двічі близьким до того, аби подвоїти перевагу, був Кусий, але в одному епізоді пробив зовнішньою стороною стопи повз ворота, а в другому удар Арсена заблокували.

Старші динамівці подовгу володіли м’ячем, розігруючи свої комбінації, а от у молодших практично не було моментів. Зокрема, Богданов здалеку завдав слабкого удару, і м’яч прикотився до рук Микитенка, а Драган зі штрафного від лівого кута карного майданчика пробив занадто вище поперечини.

Біля протилежних воріт було куди небезпечніше. Калин змістився з лівого флангу до центру, пробив несильно в кут, але воротар у стрибку парирував на кутовий. Трохи згодом Владислав усе ж додав до забитого м’яча ще й результативну передачу – пасом урозріз півзахисник вивів до воріт Пономаренка, Матвій прибрав захисника та пробив повз воротаря – 2:0.

Перед перервою у команди Олексія Дроценка та Павла Чередніченка було два супермоменти, аби довести свою перевагу до великої. Зокрема, диво-прохід лівим флангом вдався Пашку, який на своєму шляху прибрав кількох опонентів, але з гострого кута потужно пробив у стійку. А згодом після навісу з правого флангу Білий пробивав зльоту з центру штрафного майданчика, але Мойсеєв дістав м’яча під поперечиною та перевів на кутовий.

Після перерви малюнок гри особливо не змінився. Старші вихованці ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського володіли тотальною перевагою, але з моментами не складалося. А в тих епізодах, де вдавалося завдавати ударів – зокрема, Кусому та Пашку з меж штрафного майданчика – надійно діяв у рамці голкіпер.

На останніх хвилинах зустрічі підопічні Юрія Дмитруліна та Євгена Лозинського були близькими до того, аби все забити гол престижу. Спочатку Губенко здійснив сольний прохід зі своєї половини поля, віддав пас на Редушка, і той ударом з-за меж штрафного майданчика поцілив у поперечину, а згодом він же ударом зі штрафного змусив продемонструвати свою майстерність Кіблицького.

Але рахунок так і не змінився. У підсумку, 2:0 – перемога «Динамо» U16, яке зі стовідсотковим показником завершило другий етап Зимового Кубку ДЮФЛУ. Утім, і старші, і молодші динамівські вихованці все одно вийшли до плей-оф турніру.

Зимовий Кубок ДЮФЛУ, другий етап, 3-й тур

«Динамо» U16 – «Динамо» U15 – 2:0

«Динамо» U16: 1. Микитенко, 4. Кусий, 13. Коробов, 5. Захарченко, 3. Кузьменко, 14. Іщенко, 6. Хмельовський, 8. Білий, 21. Калин, 11. Пономаренко, 19. Пашко.

Запасні: 12. Кіблицький, 71. Суркіс, 18. Скочеляс, 23. Бельчиков, 17. Нестеренко, 16. Чубов, 22. Шевченко, 20. Мариновський, 9. Задорожній, 10. Хададян.

«Динамо» U15: 23. Мойсєєв, 5. Варивода, 14. Михайленко, 8. Лютенко, 3. Литвин, 9. Дехтяр, 6. Човгаленко, 17. Белев'ят, 10. Драган, 16. Букатий, 13. Богданов.

Запасні: 1. Сьомка 2. Рибак, 4. Білий, 11. Редушко, 26. Губенко, 22. Макаров, 20. Бурлаков, 24. Петренко.

Голи: Калин (4), Пономаренко (24).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер