Зимовий Кубок ДЮФЛ U-16. «Динамо» перемагає «Шахтар» U-15

Зимовий Кубок ДЮФЛ U-16. «Динамо» перемагає «Шахтар» U-15

Від самого початку планувалося, що матч розпочнеться об 11-й годині, але через погодні умови довелося перенести в манеж матч чемпіонату U-21 між «Динамо» та луганською «Зорею», тож аби встигнути провести дві гри групи «А», довелося зміщувати час початку обох поєдинків, і динамівці вийшли на поле о 9:30.

Хоч «гірники» представлені на турнірі на рік молодшою командою (U-15), гра вийшла бойовою. У першому таймі моменти були біля обох воріт, але підвела реалізація, тому відпочивати команди пішли за нульового рахунку. А от практично відразу після перерви динамівці таки забили – Блізніченко продерся до воріт суперника, прострілив на дальню стійку, де суперники не змогли завадити Гладковському переправити м’яча у ворота. Надалі підопічні Сергія Беженара та Артема Яшкіна повністю контролювали гру, й незадовго до завершення поєдинку подвоїли перевагу, коли захисник Скорко вдало підключився до атаки, й тим самим довели матч до заслуженої перемоги.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Фінальний етап. Група «А». 2-й тур

«Динамо» U-16 – «Шахтар» U-15 – 2:0 (0:0)

«Динамо» U-16: Червинський, Гук, Забарний, Вівчаренко (к) (Сологуб, 68), Скорко, Кузик, Глушач, Ісадченко (Блізніченко, 36), Гладковський (Здирко, 58), Рязанцев (Бражко, 43; Кулаковський, 70), Ванат (Кирилюк, 62).

Голи: Гладковський (36), Скорко (68).

Таким чином, після двох турів «Динамо» має стовідсотковий показник. У третьому турі, який відбудеться завтра, 4 березня, «біло-сині» зустрінуться з ДЮФШ «Ворскла» (Полтава). Початок гри – о 12:00.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер