Злий рок останніх хвилин

Злий рок останніх хвилин

Ми знову програли. Знову на виїзді і знову на останніх хвилинах. Подвійно прикро, що по грі ми ні в чому не поступалися “Локомотиву”, а за кількістю створених небезпечних моментів давіть випередили опонентів. Але знову дитячі помилки в обороні звели “на нуль” усі зусилля команди, яка, за великим рахунком, заслуговувала в Москві набагато більшого.

Тричі динамівці програвали по ходу зустрічі, двічі демонстрували характер і зрівнювали рахунок. На останню, третю переможну атаку не вистачило ні часу, ні сил. Дуже багато віддали гравці упродовж дев’яноста хвилин зустрічі.

Поєдинок показав, що підопічні Олексія Михайличенко не дивлячись на закінчення внутрішнього сезону перебувають у гарних фізичних кондиціях. Команди повели гру на зустрічних курсах, періодично порушуючи спокій воротарів Овчинникова і Шовковського. Але якщо перші двадцять хвилин гравці це робили переважно з дальніх дистанцій, перша ж помилка на підступах до динамівської штрафної увінчалася взяттям воріт. Відзначився Бузникін, який на замаху обійшов Саблича і не залишив шансів воротарю.

Через десять хвилин гості зрівняли рахунок. Олег Гусєв чудово головою відкинув м’яча на Белькевича, потужний удар якого зняв павутиння з лівої “дев’ятки” воріт “босса”. З рівним рахунком піти на перерву командам не вдалось. На останній хвилині першого тайму Дмитрулін, на думку арбітра, ніби то порушив правила проти Ашветії в штрафному майданчику, чим успішно скористався Ігнашевич, без проблем реалізувавши пенальті.

Після перерви малюнок гри не змінився. Також велика кількість помилок у захисті і явна перевага атакуючих дій. Безумовно, така гра по душі вболівальникам, але від помилок і невпевнених дій деяких з оборонців обох команд іноді можна було хапатися за голову. Тим не менш, одна з атак киян призвела до успіху. Відзначився Шацьких, майстерно перекинувши м’яча через Овчинникова.

Уже в наступній атаці узбецький форвард міг вивести “Динамо” вперед, однак цього разу очну дуель виграв голкіпер. За сім хвилин до фінального свистка досвідчений керманич Юрій Сьомін випустив “секретну зброю” – форварда Уінстона Паркса, замінивши автора першого голу Бузникіна. Нападник встиг доторкнутися до м’яча всього кілька разів, і один з дотиків приніс успіх москвичам. Шовковський вийшов на верховий м’яч і в боротьбі з Парксом не зумів зафіксувати снаряд. “Розторопний” форвард першим встиг на добивання і поставив переможну крапку в матчі.

Поразка опустила киян на четверте місце в турнірній таблиці. У іншому матчі групи “Арсенал” святкував беззаперечну перемогу над “Інтером” 5:1. Таким чином, для виходу до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів киянам необхідно у останньому турі перемогти італійський суперклуб. Завдання не з легких, але нинішньому складові це зробити до снаги.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер