Знайомство з новим головним і на тренування!

Знайомство з новим головним і на тренування!

У навчальному класі на шостому поверсі Олега Володимировича представив його підопічним президент «Динамо» Ігор Суркіс, після чого вся команда вирушила на тренування.

Поки Олег Володимирович був зайнятий численними організаційними питаннями, заняття провів його перший помічник Олексій Михайличенко (на фото), який змінив строгий костюм на тренувальний, і вийшов на поле зі свистком у руках. Перш за все, він зібрав команду біля поля й розповів про завдання: «Спочатку – розминка, потім попрацюємо над стандартами, потім» квадрати «і трохи пограємо».

Допомагали Олексію Олександровичу Андрій Баль та Сергій Ребров.

У занятті взяли участь 28 футболістів – 24 польових гравці та четверо воротарів. Словом, тренувалися всі ті ж, що й учора, плюс, до них додалися Михалик, Гусєв та Мілевський, які працювали напередодні за індивідуальною програмою. Щоправда, Олег закінчив тренування дещо раніше – відразу після розминки. Очевидно, йому ще зарано витримувати повноцінні навантаження.

Коли справа дійшла до відпрацювання дій під час подачі кутових, Олексій Михайличенко раз по раз підказував футболістам: «Женя, ти маєш випередити воротаря», «Ніко, класно подав!»

Було помітно, що вся команда працювала із задоволенням, великим бажанням та хорошим настроєм.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер