Вдалий вікенд динамівських команд!

Вдалий вікенд динамівських команд!

Усі вони в повному обсязі були висвітлені на офіційному сайті, при цьому головною особливістю саме зустрічей, які пройшли 9 та 10 листопада, стала найуспішніша серія наших команд у цьому сезоні. «Біло-сині» виграли шість матчів, один зіграли внічию, забивши при цьому у ворота суперників 26 голів та пропустивши лише чотири!

«Динамо» Київ U-14, старшим тренером якого є Юрій Єськін, здобуло свою найбільшу перемогу в цьому сезоні.

У матчі 10-го туру другої групи вищої ліги чемпіонату ДЮФЛУ «біло-сині» розгромили на своєму полі алчевську «Сталь» – 8:0.

Дублями в цій грі відзначилися Станіслав Сорокін (4 голи в сезоні) та Олександр Войтюк (2), ще по голу забили Ілля Малишкін (2), Максим Захаров (2), Максим Крук (1) та Данило Ширіпа (1).

Таким чином, команда Юрія Єськіна на мажорній ноті завершила осінню частину чемпіонату в новій для динамівських команд групі, здобувши в десяти матчах сім перемог, одного разу зігравши внічию та двічі програвши. Із 22 очками та різницею м'ячів 22:4 «Динамо» поки друге.

«Динамо» U-15, старшим тренером якого є Віктор Кащей, здобуло впевнену перемогу в Алчевську.

У матчі 10-го туру другої групи вищої ліги чемпіонату ДЮФЛУ «біло-сині» розгромили на виїзді однолітків із команди «Сталь», забивши у ворота суперників п'ять м'ячів!

Хет-триком у цій грі відзначився Олександр Яцюченко, на рахунку якого тепер чотири голи в сезоні, свій перший у сезоні м'яч забив Денис Янаков, а ще один гол алчевці забили собі самі.

Найближчим часом у нашої команди цього віку насичений графік. У середу, 13 листопада, динамівці зіграють перенесений матч 4-го туру на виїзді з донецьким «Шахтарем», потім 16 листопада в поєдинку 7-го туру приймуть донецький «Олімпік», а 20 листопада проведуть домашню гру 5-го туру проти луганської «Зорі».

Київське «Динамо» U-16, старшим тренером якого є Юрій Дмитрулін, у заключному матчі осінньої частини сезону розгромило на своєму полі алчевську «Сталь» – 3:0.

Перемогу «біло-синім» принесли влучні постріли Мирослава Мазура (для якого цей гол – другий у сезоні), Богдана Винниченка (4-й гол) та Олександра Шарила (перший гол у сезоні).

Весняний відрізок ДЮФЛУ «Динамо» U-16 розпочне, маючи рівну кількість очок та перемог із донецьким «Шахтарем», але поступаючись «гірникам» за особистими зустрічами.

«Динамо» U-17, старшим тренером якого є Олексій Дроценко, зустрічалося на виїзді зі «Сталлю» з Алчевська. Гра завершилася внічию 1:1.

М'яч за «біло-синіх» забив найкращий бомбардир своєї команди та всієї першості Олексій Щебетун, для якого цей гол став уже десятим у семи матчах.

Попереду у підопічних Олексія Дроценка насичений календар. За вісім днів «Динамо» доведеться зіграти три перенесені матчі. У середу, 13 листопада, «біло-сині» в поєдинку 4-го туру боротимуться в Донецьку з «Шахтарем», 16 листопада проведуть домашній матч 7-го туру з донецьким «Олімпіком», а 20 листопада у грі 5-го туру приймуть луганську «Зорю».

У матчі 16-го туру чемпіонату України серед молодіжних складів команд Прем'єр-ліги київське «Динамо» U-21 зустрічалося в гостях із луцькою «Волинню».

На 31-й хвилині господарі відкрили рахунок. Динамівці відігралися вже за шість хвилин. Артем Бесєдін скористався з помилки Харченка, перехопив м'яча та забив свій уже шостий гол у шести останніх матчах!

У другій половині зустрічі «біло-сині» знову опинилися в ролі наздоганяючих. На 54-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота «Динамо». Причиною тому стала рука Чумака, в яку поцілив м'яч після удару Задерецького. 11-метровий реалізував Хомченко, і «Волинь» знову повела в рахунку.

Доля поєдинку вирішилася протягом чотирьох компенсованих до основного часу хвилин. Спочатку Тищенко реалізував свій момент, а потім Михайличенко ефектно перекинув м'яча над Кичаком, який невиправдано вийшов із воріт, забивши свій гол у другому матчі поспіль.

Підопічні Валентина Белькевича святкують другу вольову перемогу поспіль, слідом за Луганському вирвавши вікторію й у Луцьку!

Після 16-ти турів команда Валентина Белькевича посідає 5-е місце, і свій наступний матч проведе 23 листопада на своєму полі проти ужгородської «Говерли».

У рамках 18-го туру чемпіонату України серед команд 1-ї ліги команда «Динамо-2» приймало на своєму полі кіровоградську «Зірку» та перемогло 1:0.

Визначальною у матчі стала 43-тя хвилина поєдинку. Іван Трубочкін із флангу подав на дальню стійку, неподалік від якої Мякушко виграв боротьбу в захисника й у дотик переправив м'яча в сітку!

Провівши 17 матчів у поточному сезоні, підопічні Олександра Хацкевича набрали 12 очок та продовжують боротьбу за виживання. Наступною в графіку «біло-синіх» буде домашня зустріч із «Нафтовиком-Укрнафтою», який відбудеться 23 листопада.

Нарешті, основна команда київського «Динамо», можливо, провела поки свій найкращий матч у сезоні, розгромивши в Луцьку місцеву «Волинь» – 4:1!

Не реалізувавши в самому дебюті пенальті, динамівці незабаром усе ж відкрили рахунок. Роман Безус, який так довго чекав шанс показати себе, отримав м'яча від Гусєва й із другої спроби пробив воротаря Неділька.

Розчарування луцьких уболівальників тривало лише чотири хвилини. Дмитро Нємчанінов, який виступав у сезоні 2007/08 разом із Ярмоленком за «Динамо-2», показав, чому його навчили в рідному Києві. Правий захисник «Волині» прийняв м'яча на лівому куті штрафного майданчика й другим дотиком за фантастичною траєкторією спрямував м'яча в дальню «дев'ятку» воріт Олександра Шовковського.

Ще в першому таймі Ярмоленко вивів «Динамо» вперед, а в другому він же та Браун Ідейє довели перевагу киян до розгромної!

Перед двома заключними матчами осінньої частини Прем'єр-ліги команда Олега Блохіна посідає п'яте місце, набравши 30 очок.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького, В. Тимченка

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер