Зоран БАРИШИЧ: «Гра з «Динамо»стала для нас випробуванням»

Зоран БАРИШИЧ: «Гра з «Динамо»стала для нас випробуванням»

- Я дуже щасливий, що нам вдалося зіграти внічию. Хоча насмілюся припустити, що виходячи з нашої гри в другому таймі, ми заслужили на цей результат. У першому таймі наші гравці дуже нервували. Вони розуміли, що будь-яка помилка на такому рівні карається. Пропущені м'ячі стали наслідком помилок, але в перерві я сказав команді, що потрібно вірити в себе. У нас у команді багато молодих гравців, які ще ніколи раніше не грали на такому рівні.

- Чи була у вас думка випустити Хофманна в перерві?

- Ні. Під кінець зустрічі я думав про це, але не хотів робити корективи, оскільки побоювався збити таким чином ритм гри.

- Що з Бургшталлером? Наскільки серйозна травма?

- У нього травма гомілкостопа, завтра він пройде детальне обстеження, тоді вже напевно будемо знати про ступінь тяжкості травми.

- Що ви сказали гравцям у перерві? Чи підвищували ви голос на них у роздягальні?

- Ні, тому що вся команда була засмучена через те що припустилися лише двох-трьох помилок та пропустили два голи. Але хлопці знали, що потрібно виходити на поле та продовжувати боротися.

- Як оціните гру молодого Палла?

- Незважаючи на те, що він ще дуже молодий, я задоволений його грою. Всі знали, що на нас чекає гра з видатною командою, й вона стала для нас випробуванням та тестом, щоб оцінити, на що ми здатні й на якому рівні ми перебуваємо.

- Чи залишиться ця нічия у спогадах гравців та чи послужить стимулом у наступних іграх?

- Звичайно, тепер у складних моментах наші хлопці будуть згадувати цю гру та знати, що у футболі немає нічого неможливого.

- Наскільки важливо було, що вболівальники не припиняли підтримувати команду навіть за рахунку 0:2?

- Це дуже важливо. Я дуже радий, що вболівальники підтримували нашу команду, навіть незважаючи на те, що ми програвали 0:2. Вони допомогли нам у важку хвилину.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер