Зоран БАРИШИЧ: «Бажаю «Динамо» успіхів»

Зоран БАРИШИЧ: «Бажаю «Динамо» успіхів»

- Вітаю «Динамо» з перемогою. Ми розпочали гру добре, повели в рахунку. Потім прийшла нова фаза матчу, а ми не скористалися моментом, коли могли забити вдруге. Потім протягом хвилини перебіг гри повернувся в інший бік. Ми все ж таки мали можливість зрівняти рахунок, але в другому таймі «Динамо» збільшило рахунок, а долю матчу вирішив вільний удар.

- Чому настав перелом, і чому в другому таймі ваша команда відійшла в оборону?

- Я вже казав, що «Динамо» – сильна команда, яка грає в атакуючій манері. У другому таймі ми віддали перевагу атакуючій грі, але нам це не вдалося. Тим не менш, це хороший результат для моєї команди, й додому ми повертаємося з піднятою головою. Ми дійшли до такого рівня гри, коли багато чого вирішують деталі. На жаль, вирішити ці деталі нам не вдалося.

- Що можете врахувати на майбутнє з цієї гри?

- Все. У нас хороша, зіграна команда. Ми намагалися зіграти в Києві настільки, наскільки могли, але нам ще є над чим працювати.

- Чим вас здивувало «Динамо»?

 - «Динамо» нас не здивувало. Після того, як рахунок був 1:0 на нашу користь, не вдалося використати помилки суперника й погано використовували останній пас. Успіхів «Динамо» надалі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер