«Зоря» - «Динамо» - 1:2. Післяматчева прес-конференція Віктора Скрипника

«Зоря» - «Динамо» - 1:2. Післяматчева прес-конференція Віктора Скрипника

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник провів прес-конференцію після зустрічі 3-го туру VBET Ліги з київським «Динамо», в якій луганці поступилися з рахунком 1:2.

- Після програних матчів завжди є певна недомовленість, невпевненість, розчарування. Мене порадувало те, що ми грали вперед, було видно старання та бажання. Про клас «Динамо» говорити не варто, всі це прекрасно розуміють. Результат гри завжди вирішують якісь маленькі нюанси - так само і сьогодні, після першого стандарту і простої, як може здатися з боку, подачі, вільний гравець забив гол. Тут позначилася скутість наших гравців на початку матчу. Потім команда розкрилася, почався рух.

У перерві та після гри я сказав хлопцям - чому б не грати перший тайм так само, як другий? Ми завжди граємо на перемогу, намагаємося діяти першим номером. Мені здається, ця гра проти «Динамо» була більш якісною з нашого боку, ніж минулі ігри проти киян - коли ми поступилися в фіналі Кубка або з рахунком 0:2 вдома. Сьогодні ми діяли гостріше. Програш є програш, ми не радіємо йому. Але візьмемо з собою те хороше, що ми сьогодні показали, а негативні моменти будемо розбирати та покращувати.

- Рішення доручити бити пенальті Фаворову - це установка чи вибір гравців на полі?

- У нас так - є гравці, які вносяться до списку, і вони приймають рішення, хто буде пробивати пенальті. Якщо раніше у нас пенальті виконував Юрченко, то зараз ми знаходимося в пошуках. Якби Фаворов реалізував пенальті, то цього питання б не було.

- Сьогодні «Славутич-Арена» була заповнена вперше за довгий час. Як вам підтримка трибун?

- Це дуже приємно. Хочу вибачитися за негативний результат. Але мені здається, гра повинна була сподобатися глядачам. Той запал, який ми показали в другому таймі, створював гарне напруження в грі, емоції і для глядачів, і для футболістів, і для тренерів.

Повторюся, що коли ти йдеш із поля переможеним, то якась гіркота залишається. Але ми вдячні всім, хто прийшов на матч. Після обмежень через пандемію, коли ми грали майже всі матчі при порожніх трибунах, будь-якому футболісту та тренеру подобається заповнений стадіон. Будемо намагатися розвивати свої якості, щоб залучати якомога більше людей на арену.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер